Στέλεχος της Air France μετέφερε ιερόδουλες από το Παρίσι στο Ρίο

23:26 29/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ένα απίστευτο σκάνδαλο αποκαλύφθηκε στους κόλπους της γαλλικής αεροπορικής εταιρείας Air France.

Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Air France με τη σύζυγό του κι ένα ακόμα άτομο μετέφεραν ιερόδουλες γυναίκες από το Παρίσι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου τις ανάγκαζαν να εκδίδονται. Μάλιστα πολλές φορές τις ανάγκαζαν να προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους μέχρι και

σε πέντε πελάτες την ημέρα!

Πάνω από δέκα ιερόδουλες παρείχαν υπηρεσίες σε ακριβά διαμερίσματα της βραζιλιάνικης πόλης. Όλες οι εκδιδόμενες πληρώνονταν με πολύ χαμηλούς «μισθούς», ενώ το ζευγάρι χρησιμοποιούσε τη σχέση του με την Air France για να «κλείνει» καλύτερες τιμές για τα υπερατλαντικά ταξίδια του. Με τα συνεχόμενα ταξίδια τους εξασφάλιζαν μια σταθερή προμήθεια γυναικών.

Τώρα, οι τρεις τους κατηγορούνται για τα αδικήματα της μαστροπείας και της εμπορίας ανθρώπων " trafficking", αντιμετωπίζοντας ποινές φυλάκισης έως και 20 χρόνια.

Ο 54χρονος Alain D., υψηλόβαθμο στέλεχος της Air France είναι παντρεμένος με την 51 ετών Claudia, η οποία είναι βραζιλιάνικής καταγωγής. Τα επίθετα τους δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα. Ο 54χρονος εργαζόταν στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle στο Παρίσι.

Η Le Parisien δημοσιεύει ότι ο συνεργός του ζευγαριού έβρισκε τις γυναίκες και τις δελέαζε για να συνεργαστούν μαζί τους. Η δράση τους τερματίστηκε μετά από επώνυμη καταγγελία Βραζιλιάνου που είχε εντοπίσει το κύκλωμα στο Ρίο.

Εκπρόσωπος της Air France δήλωσε ότι η εταιρεία δεν είχε καμία πληροφόρηση σχετικά με την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα