Έδειξε ποιος είναι το αφεντικό… (VIDEO)

17:59 5/1/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΟΜΑ: 3-0
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στην Ιταλία η Γιουβέντους, καθώς καθάρισε με 3-0 τη Ρόμα και μαζί και τον τίτλο. Πρώτη ήττα για τους «τζιαλορόσι» μετά από 19 ματς. Στο +8 πλέον η Γιουβέντους.

Η Ρόμα ήταν καλύτερη στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στο 17' η Γιουβέντους πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Τέβες έκανε όμορφη ενέργεια και πάσα στον Βιδάλ, που με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ντε Σάνκτις. Στο 19ο λεπτό ο Μπουφόν μπλόκαρε το σουτ του Μίραλεμ Πιάνιτς,

ενώ στο 38' και στο 40' οι προσπάθειες των Πογκμπά και Γιορέντε, δεν κατέληξαν στα δίχτυα.

Η «Μεγάλη Κυρία» μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Πίρλο εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπονούτσι από κοντά έκανε το 2-0. Στο 58' το σουτ του Τέβες πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό Μπουφόν είπε όχι σε προσπάθεια του Λιάγιτς και στο 75' ο Ντε Ρόσι είδε την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Κιελίνι. Μάλιστα στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Κάσταν έκοψε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, είδε την κόκκινη και ο Βούτσινιτς ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι κι έκανε το 3-0.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Μπονούτσι, Λιχτστάινερ, Πίρλο, Βιδάλ (78' Μαρκίζιο), Πογκμπά, Ασαμόα, Τέβες (60' Βούτσινιτς), Γιορέντε (81' Κουαλιαρέλα).

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν, Μπενάτια, Κάσταν, Ντοντό (55' Τοροσίδης), Πιάνιτς (55' Ντέστρο), Ντε Ρόσι, Στρούτμαν, Λιάγιτς, Τότι (72' Φλορέντζι), Ζερβίνιο.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΛΙΒΟΡΝΟ: 1-0
Γήπεδο: Αρτέμιο Φρανκι

Με το δεξί μπήκε στο 2014 η Φιορεντίνα, που επικράτησε με 1-0 της Λιβόρνο.

Στο πρώτο μέρος η Φιορεντίνα πίεσε και έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Κουαδράδο στο 23' και στο 45', ενώ στο 64ο λεπτό η Λιβόρνο είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μπαγιέ.

Τελικά στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ροντρίγκες με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον Μπάρντι κι έκανε το 1-0 για τη Φιορεντίνα. Στο 77' η Λιβόρνο άγγιξε την ισοφάριση, αλλά τα διαδοχικά σουτ του Παουλίνιο μέσα από την περιοχή, σταμάτησαν σε Ροντρίγκες και Νέτο.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Ρονκάλια, Ροντρίγκες, Σάβιτς, Πισάρο, Βαλέρο (82' Αμπροζίνι), Κουαδράδο, Ακουϊλάνι, Βάργκας, Ίλισιτς (62' Χοακίν), Ρόσι (71' Μάτος).

ΛΙΒΟΡΝΟ: Μπάρντι, Βαλεντίνι, Ρινάουντο, Κετσερίνι (84' Εμεγκάρα), Μπενάσι (89' Σιλιγκάρντι), Μπιαγκιάντι (90' Ντάνκαν), Σκιαταρέλα, Λούκι, Μπαγιέ, Γκρέκο, Παουλίνιο.

ΚΙΕΒΟ-ΚΑΛΙΑΡΙ: 0-0
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Ισόπαλες χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Κιέβο και Κάλιαρι, με την ομάδα της Σαρδηνίας να χάνει πέναλτι.

Στο 3ο λεπτό ο Πουτζιόνι είπε όχι σε σουτ του Πινίγια, ενώ στο 16' ο Ροσετίνι παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ.

Η Κάλιαρι άγγιξε το γκολ στο 66ο λεπτό καθώς κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Πινίγια δεν μπόρεσε να σκοράρει από τα 11 μέτρα.

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Φρέια, Νταϊνέλι, Σέζαρ, Ντραμέ, Μπεντιβόλιο (81' Ραντοβάνοβιτς), Ριγκόνι, Σάρδο (57' Σέστου), Χετεμάι, Θερό, Πελισιέ (69' Παλόσκι).

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αντάν, Πιζάνο, Ροσετίνι, Αστόρι, Μούρου, Κόντι, Έκνταλ (81' Ντεσένα), Ναϊνγκολάν, Κόσου (73' Καμπρέρα), Σάου (61' Ιμπαρμπό), Πινίγια.

Keywords
Τυχαία Θέματα