«Κλείδωσε» το Τσάμπιονς Λιγκ ο Άγιαξ

17:45 19/4/2015 - Πηγή: AEK365

EREDIVISIE- 31η Αγωνιστική

Άγιαξ-Μπρέντα 0-0
Φέτος μπορεί να μην πήρε πρωτάθλημα, αλλά ο Άγιαξ θα βρεθεί και τη νέα σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αν και θα χρειαστεί να περάσει τη διαδικασία των προκριματικών.
Ο δεύτερος Άγιαξ έφερε 0-0 με τη Μπρέντα και σε συνδυασμό με την ήττα της τρίτης Φέγενορντ αύξησε τη διαφορά στους 9 βαθμούς με τρεις αγωνιστικές να απομένουν και τον Άγιαξ να ευνοείται σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Η Μπρέντα τελείωσε

το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σουέρτς στις καθυστερήσεις.

Φέγενορντ-Γκόου Αχέντ Ινγκλς 0-1
(72' Ράιμερινκ)
Για δεύτερη σερί αγωνιστική, η Φέγενορντ δεν κατάφερε να κερδίσει και έχασε κάθε ελπίδα για κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στο Ρότερνταμ, η προτελευταία Γκόου Αχέντ Ινγκλς πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με γκολ του Ράιμερινκ στο 72ο λεπτό και διατήρησε τις ελπίδες της για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και να αποφύγει τη διαδικασία των μπαράζ παραμονής.

Χέρακλες-Τσβόλε 2-0
(14' Μπρουνς, 47' Λίνσεν)
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Χέρακλες που επικράτησε 2-0 της Τσβόλε και βγήκε εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Στο 14ο λεπτό ο Τόμας Μπρουνς άνοιξε το σκορ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπρίαν Λίνσεν.
Η Τσβόλε δεν μπόρεσε να αντιδράσει καθώς από το 52' αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σέινσμπουρι με απευθείας κόκκινη. Παρά την ήττα, παραμένει στην 7η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ουτρέχτη-Τβέντε 1-0
(55' Αλέρ)
Η Ουτρέχτη μετρούσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη και μόλις ένα βαθμό, αλλά από σήμερα βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη έπειτα από το 1-0 κόντρα στην Τβέντε.
Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 55ο λεπτό ο Γαλλος φορ, δανεικός από την Οσέρ, Σεμπαστιάν Αλέρ.
Με αυτό το "τρίποντο", η Ουτρέχτη πλησίασε στον ένα βαθμό την 11η Τβέντε.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα