Η ΑΕΚ είναι ξανά εμπορική ομάδα

15:48 19/4/2015 - Πηγή: AEK365

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία, που δείχνει ότι πλέον η ΑΕΚ απολαμβάνει... βασιλικής αντιμετώπισης, κρύβει το ταξίδι της ΑΕΚ στο Ρέθυμνο, όπου αναμετράται η ΑΕΚ το επόμενο Σάββατο με την ομώνυμη ομάδα, σε έναν πολύ ενδιαφέροντα και κρίσιμο αγώνα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 19:30, ουτώς ώστε η NOVA να μεταδώσει live την αναμέτρηση, χωρίς να υπάρχουν παράλληλα άλλοι αγώνες, έστω και σε άλλες συχνότητες (τα υπόλοιπα ματς αρχίζουν στις 17:00 και «ολόκληρο» μεταδίδεται το ΠΑΟΚ - Κολοσσός). Αυτό, έγινε κατόπιν σχετικού αιτήματος του συνδρομητικού στην ΚΑΕ ΑΕΚ.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, φυσικά, δεν υπήρχε αντίρρηση, ωστόσο τέθηκε η παράμετρος της απώλειας του αεροπλάνου της επιστροφής στην Αθήνα.

Το εμπόδιο αυτό όμως ξεπεράστηκε με τρόπο που αρμόζει στην ιστορία της Βασίλισσας, αλλά και της δυναμικής που εκπέμπει ξανά: η ΝΟVA προσφέρθηκε να καλύψει τη διανυκτέρευση της ΑΕΚ το Σάββατο στο Ρέθυμνο και έτσι, αν όλα πάνε κατ' ευχήν, οι παίκτες της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία, μετά τη Ρόδο να απολαύσουν τις ομορφιές και ενός ακόμη νησιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα