Κινίαρ: Όλα καλά με Πάρντιου

12:34 26/8/2013 - Πηγή: AEK365

Από την πρώτη μέρα που ο Κινίαρ ανέλαβε τα καθήκοντα του διευθυντή ποδοσφαίρου, ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των οπαδών της Νιούκαστλ, οι οποίοι ήταν και παραμένουν αρνητικοί με τη συγκεκριμένη πρόσληψη, όπως και με τις κινήσεις που έχει προβεί μέχρι στιγμής.

Παρόλα αυτά, ο 66χρονος με δηλώσεις του ανέφερε πως όλα τα θέματα στο σύλλογο λειτουργούν... ρολόι, ενώ για το θέμα Καμπάιγ ξεκαθάρισε πως η Νιούκαστλ έχει κάνει τις απαρραίτητες ενέργειες.

«Δεν υπάρχει καμία διχόνοια μεταξύ εμένα και του Πάρντιου. Δουλεύουμε μαζί»,

επισήμανε αρχικά ο Κινίαρ και συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω από που έρχεται αυτή η αρνητική ενέργεια. Έχουμε ακόμα μπροστά μας πολύ δρόμο μπροστά μας. Χρειάζεται υπομονή».

«Μέσα σε δύο χρόνια, η Νιούκαστλ έχει πάρει 16 παίκτες έναντι 60 εκ. λιρών. Το ύψος των συμβολαίων που έχουμε είναι μέσα στα 10 μεγαλύτερα της Πρέμιερ», δήλωσε στη συνέχεια ο έμπειρος παράγοντας.

Αναφορικά με την υπόθεση του Γιοάν Καμπάιγ, ο Κινίαρ τόνισε και κατέληξε: «Έχουμε θέσει τους όρους μας και τους έχουμε ανακοινώσει στην Άρσεναλ. Τώρα είναι στο χέρι τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα