Ανακοίνωσε Εντζιοντό ο Πανηλειακός

11:50 26/8/2013 - Πηγή: AEK365

Στην ολοκλήρωση μιας ακόμα μεταγραφής προχώρησε ο Πανηλειακός που ενέταξε στο δυναμικό του τον πρώην επιθετικό της Παναχαϊκής, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την γράμμη κρούσης του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η μεταγραφική ενίσχυση του Πανηλειακού συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και η ομάδα του Πύργου προχώρησε σήμερα στην απόκτηση του Εντουάρντ Ν΄ Τζιοντό.

Ο 28χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 25.9.1985) αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή, ενώ έχει περάσει από την Φερεντσβάρος αλλά και την Χόβεντ.

Ο ψηλόσωμος φορ

συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Πανηλειακού και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πύργου δείχνοντας αποφασισμένος να συμβάλει καθοριστικά την καινούργια χρονιά προκειμένου η ομάδα να πετύει τους στόχους της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός του Πανηλειακού Πέτρος Δημητρίου θεωρεί ότι η επιθετική γραμμή της Πυργιώτικης ομάδας ισχυροποιείται αφάνταστα με την παρουσία του Ν' Τζιοντό και θεωρεί ότι είναι παίκτης που μπορεί να δώσει ουσιαστικές λύσεις στο σκοράρισμα.»

Πέρα από την απόκτηση του Εντζιοντό η ομάδα του Πύργου βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός ακόμα Αφρικανού. Ο λόγος για τον 22χρονο αμυντικό μέσο Ερίκ Νιάτσου Ν' Ντεμά.

Ο τελευταίος βρίσκεται στο Καρπενήσι όπου και δοκιμάζεται από τον τεχνικό της ομάδας Πέτρο Δημητρίου. Οι πληροφορίες που συνοδεύουν τον εν λόγω παίκτη είναι πολύ καλές, σε ότι έχει να κάνει με την αξία του.

Ο προπονητής του συλλόγου της Ηλείας περιμένει μέσα από τις προπονήσεις να επιβεβαιώσει τις περγαμηνές που συνοδεύον τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του,με τους διοικούντες του πελοποννησιακού συγκροτήματος βρίσκονται σε διαβουλεύσεις με τον παίκτη σ'ότι έχει να κάνει με τις οικονομικές του απολαβές.

Η μεταγραφική δραστηριότητα όμως των «ερυθρολεύκων» δεν σταματάει εδώ καθώς στόχος των ιθυνόντων σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, είναι η απόκτηση ξένων παικτών που θα κάνουν άμεσα τη διαφορά .

Για το λόγο αυτό εξετάζονται προσεκτικά όλες οι περιπτώσεις μέχρις ότου να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Στα αγωνιστικά δίχως απρόοπτα αλλά και προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία με τον Πέτρο Δημητρίου να είναι ικανοποιημένος από τη δουλειά των παικτών του παρά το γεγονός ότι έχει ανεβάσει τους ρυθμούς, μιας και οι τελευταίοι ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχοντας παράλληλα να βγάλει με επιτυχία το μεγαλύτερο κομμάτι της.

Τέλος στο Καρπενήσι βρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της ομάδας Γιώργος Γκάμαρης προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της προετοιμασίας.

Ο τελευταίος με την παρουσία του θέλησε να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως η διοίκηση βρίσκεται κοντά τους.

Παράλληλα ο Γκάμαρης προχώρησε και στην ρύθμιση όλων των λεπτομερειών που έχουν να κάνουν με την παραπέρα παραμονή της ομάδας στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα