Καλτσάς: Πρέπει να είμαστε καλύτεροι φέτος

12:21 26/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 23χρόνος τόνισε πως όσο περνά ο καιρός τόσο η ομάδα του θα δείχνει περισσότερα δείγματα γραφής μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το αν αγχώθηκαν μέχρι να φτάσουν στον γκολ, έχοντας χάσει και ένα πέναλτι νωρίς στο ματς: «Το χαμένο πέναλτι ήταν νωρίς στο παιχνίδι και μας άγχωσε λίγο, όμως μετά το ξεπεράσει και στο τέλος καταφέραμε να φτάσουμε στην πρώτη μας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα» .

Για τους φετινούς στόχους

της «βασίλισσας του Βορρά»: «Σε καμία περίπτωση οι στόχοι μας δεν πρέπει να είναι ανάλογοι με εκείνους που είχαμε την περσινή σεζόν. Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα. Πρέπει να δουλεύουμε πολύ στα προπονήσεις για να πετύχουμε κάτι καλύτερο».

Για τη συνεργασία με τον Σέρβο τεχνικό, Γκόραν Στεβάνοβιτς: «Έχει καταφέρει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα. Όλοι μέσα στην ομάδα προσπαθούν να καταλάβουν τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε. Ελπίζουμε στη συνέχεια να είμαστε καλύτεροι για να μπορέσουμε δείξουμε περισσότερα μέσα στο γήπεδο».

Για τον Μρντάκοβιτς, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος: «Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Προσπαθεί πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο. Δεν βοηθάει μόνο στην επίθεση, αλλά και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Έχει πετύχει τρία γκολ, κάτι που του δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι».

Για το προσεχές ματς στην έδρα του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια καινούργια ομάδα, όπως και εμείς. Έχει επιστρέψει στη φυσική του έδρα και θα έχει τη δύναμη του κόσμου του. Εμείς, όμως, θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Για τη μάχη που θα δώσουν φέτος ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου: «Κάνουν τη διαφορά ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ, αφού είναι πάνω από όλες τις ομάδες. Πρέπει οι υπόλοιποι να δουλέψουν πολύ και να πετύχουν τους στόχους τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα