Κηδεία για Ομόνοια

18:13 2/11/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ-8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΛ-Ερμής Α.: 2-3
(Ντανιελζίνιο 2', Μπεμπέ 45' πεν.-Ιμπραίμι 12', Ονίλο 20', 66')

Σε ένα από τα κορυφαία από πλευράς θεάματος και σασπένς παιχνίδια στη φετινή σεζόν, με μπόλικες ευκαιρίες εκατέρωθεν και εξαιρετικό ρυθμό στο πρώτο μέρος, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να είχε γείρει προς την πλευρά οποιασδήποτε ομάδας, ο Ερμής επικράτησε με 3-2 σε βάρος της ΑΕΛ στο Τσίρειο

για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον Ντανιελζίνιο (2'), όμως με τη συμπλήρωση του 20λεπτου οι «φτεροπόδαροι» ανέτρεψαν τα σε βάρος τους δεδομένα με τους Ιμπραΐμι (14') και Ονίλο (20'). Οι «γαλαζοκίτρινοι» έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με πέναλτι του Μπεμπέ (45'), όμως ο Νιγηριανός επιθετικός της ομάδας του Νικόδημου Παπαβασιλείου «χτύπησε» για δεύτερη φορά (66'), χαρίζοντας το τρίτο τρίποντο στη σεζόν στον Ερμή και πρώτο μετά από τρία παιχνίδια «αφλογιστίας».

Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη για δεύτερο σερί παιχνίδι η ομάδα του Ιβάιλο Πέτεφ, που υποχρεώθηκε να παίξει για μεγάλο μέρος της επανάληψης με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Κυριάκου στο 56' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ομόνοια-Αγία Νάπα: 1-2
(Πότε 60'-Παναγιότοφ 67', Κολοκουδιάς 68')

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Αγία Νάπα, που επικράτησε σε βάρος της Ομόνοιας με 2-1 στο ΓΣΠ για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος και πήρε ένα τρίποντο τεράστιας σημασίας που της επέτρεψε να αποκτήσει συγκάτοικο στον πάτο του πίνακα, αφού έπιασε τον Οθέλλο στους πέντε βαθμούς.

Ο Ποτέ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 60', όμως η ομάδα του Γιώργου Κοσμά κατάφερε μέσα στο δίλεπτο 67'-68' να πετύχει δύο γκολ με τους Παναγιότοφ και Κολοκούδια και να φτάσει στη νίκη.

Δεν κατάφερε να φτάσει σε τρίτο σερί τρίποντο ώστε να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα συνεχόμενα ντέρμπι που ακολουθούν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου απέναντι σε Απόλλωνα, ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ το τριφύλλι, που γνώρισε την τρίτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Οθέλος Α.-ΑΕΚ: 1-1
(Κμαλάντζε 45+1'-Μυτίδης 3')

Σκόνταψε η ΑΕΚ απέναντι στον Οθέλλο, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 σε αγώνα που έγινε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η ομάδα της Λάρνακας προηγήθηκε στο σκορ με 1-0 με τέρμα του Νέστορα Μυτίδη, ο οποίος σκόραρε μόλις στο 3ο λεπτό, ωστόσο δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη.

Ο Οθέλλος ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, με τον Κχμαλάτζε, και κατάφερε να πάρει ένα παλικαρίσιο βαθμό της ισοπαλίας, αφού αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω αποβολής του Ευθυμίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα