Ξέφυγε ο ΠΑΟΚ

17:05 2/11/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΟΚ 0-2

ΓΗΠΑΔΟ: Παγκρήτιο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος

Αν και μέτριος πήρε αυτό που ήθελε. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, έχει το απόλυτο μακριά από την Τούμπα με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια και απομακρύνθηκε πέντε βαθμούς μακριά από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

«Χρυσός» σκόρερ ο Αθανασιάδης στο 42' και στο 90+6'. Δύο αναγκαστικές αλλαγές ο Άγγελος Αναστασιάδης είδε τους Ρατς και Μακ να εγκαταλείπουν.

Στα πρώτα λεπτά ο ΠΑΟΚ έμοιαζε με την ομάδα που αγωνίστηκε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα μεσοβδόμαδα κόντρα στο ΠΑΣ. Φλύαρος, χωρίς ουσία και με αδυναμία στην παραγωγή φάσεων. Σε αυτό συνέβαλε και ο τρόπος που παρατάχθηκε ο Εργοτέλης.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έκλεισε όλους τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία και χρειάστηκε ένα λάθος της άμυνας στο 34' για να χάσει ο Μακ την καλύτερη ευκαιρία των φιλοξενουμένων. Η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη με τους γηπεδούχους μάλιστα να δείχνουν πως θα «παλέψουν» το ματς για όσο αντέξουν. Και αυτό τελικά δεν άργησε να συμβεί. Το γκολ για το ΠΑΟΚ ήρθε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με πλασέ του Αθανασιάδη μετά από ωραία κάθετη πάσα του Κίτσιου.

Ο Εργοτέλης στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε με σκοπό να φέρει το ματς στα ίσα και όσο ο ΠΑΟΚ δεν τελείωνε το παιχνίδι οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη τόσο πίστευαν στην ανατροπή του ματς. Οι φιλοξενούμενοι εμφάνισαν ξανά το πρόσωπο της Τούμπας και έδωσαν στους Κρητικούς το δικαίωμα να βγουν μπορστά να κάνουν ευκαιρίες όπως αυτές στο 72' και στο 76' χωρίς ωστόσο να βρουν στόχο.

Στο τέλος, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ μιας και βρήκαν ανοργάνωτη την άμυνα του Εργοτέλη και πάλι με τον Αθανασιάδη στις καθυστερήσεις μετά από προσπάθεια του Παπαδόπουλου. Έτσι ο ΠΑΟΚ έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την Κρήτη και ξέφυγε πέντε ολόκληρους βαθμούς από τον Ολυμπιακό, παραμένοντας στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Τζανακάκης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς(85' Μπογκντάνοφ), Λυκογιάννης, Κοζορώνης, Γκέντσογλου, Γιουσούφ, Χαντί(59' Νόσκοβιτς), Χαλκιαδάκης, Παμλίδης(59' Μπαμ-Μπαμ)

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Γλύκος, Ρατς(33' Σπυρόπουλος), Κίτσιου, Κατσικάς, Βίτορ, Κάτσε, Τζανδάρης, Τζιόλης, Μακ(67' Γκολάσα), Σαλπιγγίδης(85' Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα