Λύτρωση στις καθυστερήσεις για Άρσεναλ

16:48 16/8/2014 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: 2-1
Γήπεδο: Emirates

Αγχωτική νίκη πέτυχε η Άρσεναλ με 2-1 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, με τον Ράμσεϊ να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ, στις καθυστερήσεις του ματς.
Οι οπαδοί της Άρσεναλ, ίσως και οι οπαδοί της, είχαν προετοιμαστεί για ένα παιχνίδι πολύ διαφορετικό από αυτό που τελικά έγινε στο «Έμιρεϊτς». Το γεγονός πως η Κρίσταλ Πάλας είχε μείνει χωρίς προπονητή δύο μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έδωσε αφορμή για να πιστέψουν πολλοί ότι θα ήταν εύκολο

ματς. Η πολυπρόσωπη άμυνα των «αετών», όμως, δυσκόλεψε πολύ τους «κανονιέρηδες». Όχι ότι αυτοί είχαν καθαρό μυαλό ή δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών. Χωρίς να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Σπερόνι, βρέθηκαν και πίσω στο σκορ από κεφαλιά του Χάνγκελαντ στο 35' έπειτα από κόρνερ που κέρδισε η Κρίσταλ Πάλας από φάση διαρκείας στην περιοχή του Σέζνι! Ευτυχώς για τους γηπεδούχους, ο Κοσιελνί στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ισοφάρισε σε 1-1.

Η ομάδα του Μίλεν προσπάθησε στην επανάληψη να ισορροπήσει το ματς και να μην αρέσκεται στην απομάκρυνση των κινδύνων και την παραμονή στην άμυνα. Η προσπάθεια να επιτεθεί, όμως, δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη κάθε φορά που γινόταν, αφού, η ταχύτητα με την οποία προσπαθούσαν οι «αετοί» να βρεθούν στην περιοχή του Σέζνι, οδηγούσε σε βεβιασμένα λάθη. Οι παίκτες του Βενγκέρ, από την άλλη, υστερούσαν στη δημιουργία και δεν είχαν τον τρόπο να περάσουν κάθετες μπαλιές και να γίνει σωστά η τροφοδότηση του φορ. Όσο κι αν προσπαθούσε μόνος του ο Ζιρού, όσο κι αν οι συμπαίκτες του έψαχναν διαδρόμους, όλα φαίνονταν μάταια, μέχρι το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Άαρον Ράμσεϊ βρέθηκε στο σωστό σημείο τη στιγμή για να πλασάρει σε κενή εστία και να γράψει το τελικό 2-1!

ΆΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Ντεμπισί, Γκιμπς (53' Μονρεάλ), Αρτέτα, Τσέιμπερς, Κοσιελνί, Σάντσες, Ράμσεϊ, Σανογκό (62' Ζιρού), Γουίλσιρ (69' Τσάμπερλεϊν), Καθόρλα

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Κέλι, Γουόρντ, Γέντινακ, Νταν (75' Ντελάνεϊ), Χάνγκελαντ, Μπολάσι (90' Ο'Κιφ), Λέντλεϊ, Πάντσεον, Σαμάκ, Κάμπελ (85' Γκέιλ)

ΣΤΟΟΥΚ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: 0-1
Γήπεδο: Μπριτάνια

Με σημαντικό διπλό (1-0) επί της Στόουκ ξεκίνησε τη σεζόν η Άστον Βίλα.

Το ξεκίνημα στο «Μπριτανια» ήταν νευρικό με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να πάρουν τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή όμως σταδιακά η Στόουκ ήταν αυτή που κατάφερνε να φτάσει πιο απειλητικά στην εστία του Γκουζάν, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της Αστον Βίλα σε δύο περιπτώσεις να επέμβει.Μετά την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, η Βίλα άρχισε να κάνει εμφανή την παρουσία της και στο 19ο λεπτό απείλησε σε κόντρα επίθεση με τον Ντελφ. Στο 24' έφτασε η στιγμή για την πρώτη σπουδαία ευκαιρία και αυτή άνηκε στην Βίλα όταν ο Ρίτσαρντσον πρόλαβε τον Μπέγκοβιτς όμως ο Αγκμπολναχόρ δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά στην άδεια εστία, παρενοχλούμενος και από τον Σόουκρος. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η επόμενη καλή στιγμή ήρθε με τη λήξη του ημιχρόνου, πάλι για τους φιλοξενούμενους με τον Ενζόγκμπια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό και βρήκε την Αστον Βίλα να ανοίγει το σκορ. Στο 50ολεπτό ο Βέιμαν κατάφερε να νικήσει τον Μπέγκοβιτς με διπλή προσπάθεια και παρά την προσπάθεια του αντίπαλου γκολκίπερ να αποκρούσει με το πόδι. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η Βίλα άφησε χώρο στην Στόουκ προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις. Ο Μαρκ Χιουζ προσπάθησε με τις αλλαγές που πραγματοποίησε να βρει λύσεις ωστόσο οι παίκτες του δεν μπορούσαν να διασπάσουν την εξαιρετική αμυντική λειτουργία της Βίλα. Ωστόσο θα μπορούσαν να πάρουν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας αν ο Αρναούτοβιτς στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων λειτουργούσε πιο γρήγορα και δεν έδινε το δικαίωμα στον Σεντέρος να τον κόψει την τελευταία στιγμή.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Μπάρντσλεϊ, Σόουκρος, Γουίλσον, Πίετερς, Γουέλαν (Ανταμ 81'), Ενζονζί, Μπόγιαν, Άιρλαντ, Αρναούτοβιτς, Ντιούφ (Κράουτς 70')

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Χάτον, Φλάαρ, Σεντέρος, Σισοκό, Γουέστγουντ, Ντελφ, Ρίτσαρντσον, Ενζόγκμπια (Γκρίλις 70'), Βέιμαν (Μπακούνα 81'), Αγκμπονλαχόρ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 2-2
Γήπεδο: Χόθορνς

Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Γουέστ Μπρομ και Σάντερλαντ σε ένα καταπληκτικό ματς.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να υπάρξει στο «Χόθορνς». Η Σάντερλαντ μόλις στο 5ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κάτερμολ να νικά τον Φόστερ με δυνατό σουτ, παρά το γεγονός ότι ο γκολκίπερ των γηπεδούχων βρήκε την μπάλα με τα ακροδάχτυλα. Η Μπρόμις προσπάθησε να συνέλθει άμεσα και δοκίμασε με αρκετά δυνατά και μακρινά σουτ την ετοιμότητα του Μανόνε δίχως όμως να καταφέρει να φανεί απειλητική. Τελικά η λύση για τους γηπεδούχους ήρθε από το σημείο του πέναλτι στο 42ο λεπτό. Ο Ανιτσέμπε ανατράπηκε από τον Ρομπέρζ και ο Μπεραϊνιο ευστόχησε από τα 11 μέτρα με το ριπλέι πάντως να δείχνει ότι η απόφαση του ρέφερι ήταν αυστηρή

Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο μέρος δεν ξεκίνησε με τον ίδιο καλό ρυθμό. Είναι χαρακτηριστικό πως το πρώτο 20λεπτο σο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε μια ολοκληρωμένη τελική προσπάθεια. Η πρώτη όμως έφερε και το γκολ για την Μπρόμιτς. Ο Μπεραϊνιο σούταρε δυνατά, ο Μανόνε δεν κατάφερε να απομακρύνει τον κίνδυνο, ο Γκάρντνερ έκανε το γύρισμα και ο σκόρερ του πρώτου γκολ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 74ο λεπτό. Ωστόσο στα τελευταία λεπτά, η Σάντερλαντ αποφάσισε να μην παρατήσει το παιχνίδι και δικαιώθηκε. Στο 85ο λεπτό ο Φαν Άνχολτ γύρισε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή της Μπρόμιτς και ο Λάρσον νίκησε τον Φόστερ διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Γουίσντομ, Ντόουσον, Όλσον, Ποκονιόλι, Μουλούμπου, Γκάρντνερ (Σεσενιόν 83'), Ντόρανς (Γιάκομπ 83'), Μπεραΐνο, Μπραντ, Ανιτσέμπε

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Ρομπέρζ, Φαν Άνολτ, Μπράουν (Αλτιντορ 80'), Ο'Σέι, Κάτερμολ, Λάρσον, Ρόντουελ (Γκόμεζ 67'), Τζόνσον, Γουίκαμ, Φλέτσερ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΤΟΤΕΝΑΜ: 0-1
Γήπεδο: Άπτον Παρκ

Η Τότεναμ έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το «Άπτον Παρκ» καθώς κέρδισε με 1-0 τη Γουέστ Χαμ και μάλιστα με γκολ στις καθυστερήσεις.


Το παιχνίδι στο «Απτον Παρκ» ξεκίνησε με την κατοχή της μπάλας στο 75% για την Τότεναμ στο πρώτο δεκάλεπτο, χωρίς όμως να προσφέρει κάτι ουσιαστικό στους φιλοξενούμενους. Η Γούεστ Χαμ από το 15' και μετά κατάφερε να ισορροπήσει, να βρει τα πατήματά της και να επισκέπτεται την περιοχή του Γιορίς με τον Βαζ Τε στο 22΄να έχει μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει αλλά το σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα πάνω στον Μπενταλέμπ. Οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν στο 30ο λεπτό όταν ο Νόουτον βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής καταλόγισε το σημείο του πέναλτι, απέβαλε τον παίκτη της Τότεναμ όμως ο Νομπλ που ανέλαβε την εκτέλεση δεν κατάφερε να ευστοχήσει για τη Γουέστ Χαμ, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Η Γουέστ Χαμ συνέχισε να πιέζει όμως δυσκολευόταν να μπει στην αντίπαλη περιοχή. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα έξι από τα επτά σουτ που δοκίμασαν τα «σφυριά» στο πρώτο παιχνίδι, έστειλαν την μπάλα άουτ από μακρινή απόσταση.

Στο δεύτερο μέρος η Γουέστ Χαμ προσπάθησε να πάει σε ένα κοντρόλ ρυθμό όμως με τη συμπλήρωση 15 λεπτών οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κόλινς για μαρκάρισμα στον Αντεμπαγιόρ. Οι αλλαγές του Ποκετίνο με τους Χόλτμπι και Τάουνσεντ βοήθησαν την Τότεναμ να αναλάβει και πάλι τα ηνία και τον τελευταίο να έχει μια καλή ευκαιρία στο 72ο λεπό. Στο 87ολεπτο η Τότεναμ χρειάστηκε την επέμβαση του Γιορίς για να διατηρήσει το μηδέν και τελικά στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Ο Έρικ Ντάιερ πραγματοποιώντας ονειρεμένο ντεμπούτο, βρήκε δίχτυα, χαρίζοντας την πρώτη νίκη της σεζόν στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αντριάν, Ο'Μπράιεν (Ντεμέλ 62'), Ριντ, Κόλινς, Κρέσγουελ, Νόλαν, Νομπλ, Κουγιάτε, Ντάουνινγκ, Βαζ Τε (Ντιαμέ 67'), Κόουλ (Βαλένσια 80')

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Νόουτον, Ντάιερ, Καμπούλ, Ρόους, Μπεντάλεμπ, Καπού, Λένον (Τάουνσεντ 60'), Έρικσεν, Λαμέλα (Χόλτμπι 60'), Αντεμπαγιόρ (Κέιν 82')

ΚΠΡ-ΧΑΛ: 0-1
Γήπεδο: Λόφτους Ρόουντ

Με το δεξί ξεκίνησε τη σεζόν η Χαλ, καθώς πήρε μεγάλο διπλό με 1-0 μέσα στην έδρα της ΚΠΡ.

Τα δύο επίσημα ματς που είχε η Χαλ πριν από το παιχνίδι της πρεμιέρας, περισσότερο κούρασε παρά προετοίμασε την ομάδα του Στιβ Μπρους. Με φρεσκάδα, πολύ τρέξιμο και συχνή παρουσία στα καρέ του ΜακΓκρέγκορ, η ΚΠΡ έδειχνε ανώτερη της αντιπάλου της στα πρώτα 45 λεπτά. Η ανησυχία στα μετόπισθεν των «τίγρεων» από τις κινήσεις των Ματς, Ρεμί και Όστιν ήταν σχεδόν... συνεχόμενη, με τους Ρέιντζερς να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ και στο 44' να βλέπουν την κεφαλιά του Κόκερ να απομακρύνεται ακριβώς πάνω στη γραμμή!

Το «Λόφτους Ρόουντ» σίγησε στο 52ο λεπτό, βλέποντας τη Χαλ που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε κάνει σχεδόν τίποτα, να ανοίγει το σκορ! Αρκούσε μια στημένη μπαλιά, ένα κόρνερ, για να πάρει την κεφαλιά ο Τσέστερ, να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Γκριν και να γράψει το 1-0 για τους φιλοξενούμενους! Λίγο αργότερα, η ομάδα του Μπρους έχασε ευκαιρία με τον Ινς που είδε τον Γκριν να του λέει «όχι» και να μην του επιτρέπει να σιγουρέψει την κατάκτηση των τριών βαθμών για τη Χαλ. Πέντε λεπτά πριν το φινάλε, ο Όστιν αστόχησε σε πέναλτι για τους γηπεδούχους αφήνοντας τους οπαδούς της ΚΠΡ να τραβούν τα μαλλιά τους και το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

ΚΠΡ: Γκριν, Νταν (78' Ζαμόρα), Φέρντιναντ, Κόκερ, Σίμπσον (68' Φίλιπς), Τραορέ, Φαουρλίν (69' Χόιλετ), Ματς, Όστιν, Ρεμί

ΧΑΛ: ΜακΓκρέγκορ, Μπρους (45' ΜακΣέιν), Ντέιβις, Τσέστερ, Χάντλστοουν, Λίβερμορ, Ρόμπερτσον, Ελμοχαμαντί, Ινς (82' Μέιλερ), Γέλαβιτς, Σνόντγκρας (40' Κουίν)

ΛΕΣΤΕΡ-ΕΒΕΡΤΟΝ: 2-2
Γήπεδο: King Power Stadium

Ματσάρα στο King Power Stadium με τις Λέστερ και Έβερτον να έρχονται ισόπαλες 2-2.

Ο ενθουσιασμός της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία, ενάντια στις υψηλές φιλοδοξίες και τη «δίψα» για νέες διακρίσεις. Λέστερ και Έβερτον προσέφεραν ένα «χορτάτο» πρώτο ημίχρονο, το οποίο βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 2-1. Τα «ζαχαρωτά» είχαν στο μεγαλύτερο μέρος του 45λεπτο τον έλεγχο. Στην αρχή δυσκολεύονταν στην τελική προσπάθεια- παρόλο που πλησίαζαν εύκολα την αντίπαλη περιοχή- όμως όσο τα λεπτά περνούσαν, «λύνονταν» όλο και περισσότερο. Στο 20' έπειτα από μια αναμπουμπούλα στα καρέ των «αλεπούδων», ο ΜακΓκίντι έγινε κάτοχος της μπάλας και με ένα καταπληκτικό/τεχνικό σουτ έγραψε το 1-0.

Η Λέστερ αναγκάστηκε να βγει στην επίθεση και εκμεταλλευόμενη την αστάθεια των αμυντικών της Έβερτον έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, ισοφαρίζοντας δύο λεπτά αργότερα με το δυνατό σουτ του Ουλόα, έπειτα από κακή απομάκρυνση του Ντιστέν. Αυτό ήταν... Τα επόμενα πέντε λεπτά ήταν «φωτιά». Και οι δύο ομάδες βρήκαν κενούς χώρους και απείλησαν για το δεύτερο γκολ. Αυτή που τα κατάφερε, όμως, ήταν η Έβερτον στο 44' όταν από γύρισμα του εξαιρετικού σήμερα Μπέινς, ο Νέισμιθ νίκησε τον Σμάιχελ.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η Λέστερ επιχείρησε να επιβάλλει το ρυθμό της και να επιστρέψει γρήγορα στο ματς, όμως μάταια. Η Έβερτον δεν δυσκολευόταν να κόψει τις επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων και περίμενε υπομονετικά για το λάθος που θα την έβγαζε με αξιώσεις στην κόντρα.

Από το 65' και μέχρι το τέλος του αγώνα τα πολλά λάθη εκατέρωθεν... χάλασαν εντελώς το ρυθμό. Η Λέστερ πίεζε, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όλα αυτά βέβαια μέχρι το 86', όταν σε μια ανύποπτη φάση με νέες αναμπουμπούλες, ο Γουντς έγινε αποδέχτης της μπάλας και μόνος του απέναντι στον Χάουαρντ δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Ντε Λάετ, Μόργκαν, Μουρ, Κοντσέσκι, Νόκαερτ (64' Σλουπ), Ντρινκγουότερ (39' Χάμοντ), Κινγκ, Μαρέζ, Ουλόα (78' Γουντ), Νιούτζεντ

ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Μπέινς, Γιαγκέλκα, ΜακΓκίντι (84' Κόουλμαν), Λουκάκου, Νέισμιθ, Ντιστέιν, ΜακΚάρθι, Μπάρι, Πίενααρ (81' Μιραλάς), Στόουνς

ΜΑΝΤΣΕΣΤΡ Γ.-ΣΟΥΟΝΣΙ: 1-2
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ

Κάζο με το καλημέρα για τους «κόκκινους διαβόλους», που γνώρισαν την ήττα με 2-1 από τη Σουόνσι μέσα στο «Ολντ Τράφορντ».

Με υπομονή και σωστή αντίδραση σε όσες... προϋποθέσεις επιθέσεων δημιούργησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Σουόνσι κατάφερε να προηγηθεί στο «Ολντ Τράφορντ» και να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το υπέρ της σκορ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» με τους Μπλάκετ και Λίνγκαρντ στο αρχικό σχήμα ελέω και των απουσιών, προσπάθησαν να τρέξουν και να πιέσουν τους αντιπάλους τους, όμως, δεν έφταναν με ευκολία στα καρέ του Φαμπιάνσκι. Πολλές φορές άνοιξαν τη μπάλα στις πτέρυγες για να παίξουν με «γεμίσματα» και μόνο αυτά ήταν που προκαλούσαν ανησυχία για την ομάδα του Μονκ. Στο 28', ο Κι με αριστερό σουτ στην πρώτη καλή στιγμή της Σουόνσι, άνοιξε το σκορ και έβαλε τα δύσκολα στη Γιουνάιτεντ με το 1-0.

Με την αλλαγή του συστήματος από το 3-5-2 στο 4-4-1-1 στην επανάληψη, ο Λουίς Φαν Χάαλ είδε την εικόνα της ομάδας του να βελτιώνεται αισθητά. Αν και ο Άσλεϊ Γιάνγκ μετατοπίστηκε σε αριστερό οπισθοφύλακα για να πάρει τη θέση του ο Νάνι, οι επελάσεις του Αντνάν Γιανουζάι από δεξιά βοήθησε σε μεγάλο βαθμό. Ακόμα καλύτερα για τη Γιουνάιτεντ, στο 54', ο Ρούνεϊ με ανάποδο σουτ από τη μικρή περιοχή, έπειτα από κεφαλιά του Τζόουνς ισοφάρισε σε 1-1! Με το γκολ της ισοφάρισης, η ομάδα του Φαν Χάαλ είχε πάρει πλέον τον έλεγχο. Στο 66' είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ από τον Ρούνεϊ, πάλι όμως, η Σουόνσι «χτύπησε» παντελώς κόντρα στην εικόνα του ματς. Στο 72', από σέντρα στην περιοχή του Ντε Χέα, ο Ράουτλετζ βρήκε με γύρισμα τον Σίγκουρντσον και αυτός νίκησε τον Ισπανό πορτιέρο για το 2-1 των «κύκνων»! Το γκολ αποσυντόνισε τους «κόκκινους διαβόλους», ο Γκομίς προσπαθούσε να «κλειδώσει» τη νίκη για την ομάδα του, όμως, δεν χρειάστηκε άλλο γκολ για να επισημοποιηθεί η έκπληξη της πρεμιέρας.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Μπλάκετ, Ερέρα (67' Φελαϊνί), Λίνγκαρντ (24' Γιανουζάι), Φλέτσερ, Γιάνγκ, Ερνάντεζ (46' Νάνι), Μάτα, Ρούνεϊ

ΣΟΥΟΝΣΙ: Φαμπιάνσκι, Γουίλιαμς, Αμάτ, Τέιλορ (53' Τιεντάλι), Ράνχελ, Ντάιερ (67' Μοντέρο), Σέλβεϊ, Κι, Ράουτλετζ, Σίγκουρντσον, Μπονί (77' Γκομίς)

Keywords
Τυχαία Θέματα