Ο Βενγκέρ γκρινιάζει για τη πρεμιέρα της Premier League

15:57 16/8/2014 - Πηγή: AEK365

Η Premier League ξεκινά ένα μήνα μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον Αρσέν Βενγκέρ να γκρινιάζει για την ημερομηνία έναρξης του εφετινού πρωταθλήματος επικαλούμενος τη κούραση των ποδοσφαιριστών που έπαιξαν στο Μουντιάλ.
Σε δηλώσεις του ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, τόνισε: "Είχαμε 11 παίκτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πολλοί από αυτούς είχαν μεγαλύτερες διακοπές. Ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν στις 13 Ιουλίου και

η Premier League ξεκινάει στις 16 Αυγούστου. Αν θέλεις να δώσεις μερικές μέρες διακοπών στους παίκτες, η προετοιμασία της ομάδας γίνεται πολύ μικρή.
Ο Τιάγκο Σίλβα και ο Νταβίντ Λουίζ επέστρεψαν λίγο νωρίτερα στη Παρί Σεν Ζερμέν και έπαιξαν αμέσως. Ο Σίλβα τραυματίστηκε και θα μείνει έξω για ένα μήνα και ο Λουίζ επίσης τραυματίστηκε.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA, πρέπει να δώσεις τέσσερις εβδομάδες διακοπές στους παίκτες μετά την ολοκλήρωση της σεζόν. Είναι δύσκολο κάποιος παίκτης να επιστρέψει σωματικά και ψυχικά στο επίπεδο που ήταν στη διάρκεια της σεζόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα