Καθηγήτρια θήλασε, ενώ έκανε μάθημα! (VIDEO)

18:07 16/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η επίκουρος καθηγήτρια του American University στην Ουάσινγκτον, Αντριέν Πάιν, ετοιμαζόταν για το πρώτο της μάθημα «Φύλο, πολιτισμικό φύλο» μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Όμως ξυπνώντας, η κόρη της είχε πυρετό και μην μπορώντας να το αφήσει κάπου το πήρε μαζί της στην τάξη. Αρχικά το μωρό μπουσουλούσε ήρεμο μέσα στην αίθουσα. Όμως κάποια στιγμή έγινε ανήσυχο και η Πάιν έπρεπε να το θηλάσει και το έκανε μέσα στην τάξη συνεχίζοντας κανονικά να παραδίδει το μάθημα μέχρι που το παιδί αποκοιμήθηκε.

Το μάθημα συνεχίστηκε κανονικά, όμως στη συνέχεια η εφημερίδα σπουδαστών

προσπάθησε να της πάρει συνέντευξη για το περιστατικό, το οποίο τότε έγινε γνωστό και ξέσπασε ολόκληρη διαμάχη, εάν είναι σωστό να θηλάζει μέσα στην τάξη. Μάλιστα η καθηγήτρια ήρθε αντιμέτωπη και με δημόσιο έλεγχο. Έτσι, η Πέιν δημοσίευσε ένα κείμενο στο οποίο αμύνεται δηλώνοντας ότι «το αν είναι ιδιωτικός ή δημόσιος χώρος δεν έχει καμία σχέση με το αν θα επιλέξω να ταΐσω ένα πεινασμένο παιδί». Όμως υπάρχουν και οι επικριτές της, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι οι ενέργειές της ήταν ανάρμοστες και αντιεπαγγελματικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα