Αργυρόπουλος: Στο χόρτο δεν υπάρχουν φαβορί

17:53 16/9/2012 - Πηγή: AEK365

«Ο Ατρόμητος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το απέδειξε και πέρσι και γενικώς τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα, έρχεται στα Χανιά για τη νίκη. Αυτό όμως θα κάνουμε κι εμείς. Θα παίξουμε για τη νίκη. Τώρα, ο καλύτερος ας κερδίσει. Σίγουρα ο Ατρόμητος είναι το φαβορί. Είναι μια ομάδα πιο έμπειρη από τη δική μας. Τα φαβορί όμως δεν μετράνε όταν γίνεται ένα παιχνίδι. Είναι 11 εναντίον 11».

Όσο για το γήπεδο που ανακαινίστηκε δήλωσε πως: «Είναι ένα πολύ ωραίο γήπεδο. Φτιάχτηκε με μεγάλη προσπάθεια μεταξύ άλλων και από τους ανθρώπους

της ομάδας και πιστεύω ότι αυτό θα τους το ανταποδώσουμε! Για τους Χανιώτες έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Ελπίζω να το επιβεβαιώσω αυτό στο παιχνίδι. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο».

Κλείνοντας μίλησε και για την θετική αρχή στο πρωτάθλημα και την ανάλογη συνέχεια που θέλουν να έχουν στον Πλατανιά: «Κάναμε δύο πολύ καλά αποτελέσματα στην αρχή αλλά επειδή είναι ακόμα η αρχή και έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, δεν μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά. Η διακοπή που υπήρξε, ήταν καλή για εμάς γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε σε κάποιους τομείς που δεν ήμασταν τόσο καλοί αυτό τον καιρό. Πιστεύω ότι με τον Ατρόμητο θα παρουσιαστούμε αρκετά καλοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα