«Κάθε αρχή και δύσκολη»

20:57 14/10/2012 - Πηγή: AEK365

Κολοσσός Ρόδου κι Α.Γ.Ο.Ρ. (82-80 στη 2η παρ.) προσέφεραν την αναμέτρηση της αγωνιστικής κι ο Δημήτρης Τσαλδάρης υποσχέθηκε κι άλλες ωραίες παραστάσεις απ' την ομάδα του.
«Κάθε αρχή και δύσκολη, λένε. Για εμάς το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό, είχαμε λίγο άγχος, αλλά καταφέραμε να νικήσουμε. Κρατάμε τη νίκη. Το Ρέθυμνο είχε δύο φορές την ευκαιρία να νικήσει, αλλά αστόχησε. Αν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, ίσως να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι νωρίτερα και να μην αγχώναμε τον κόσμο τόσο πολύ. Θα συμφωνήσω με αυτά που είπαν οι δύο προπονητές. Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο

παιχνίδι, διαφήμιση του μπάσκετ. Απ' τα καλύτερα που έχουν γίνει. Για εμάς υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά μας για να δουλέψουμε. Είχαμε λίγο χρόνο μπροστά μας για να βρεθούμε και να βρούμε τη χημεία μας. Όσο περνάει ο καιρός, θα γινόμαστε καλύτεροι. Πιστεύω ότι θα δείτε αρκετά ωραία πράγματα από εμάς. Η παρουσία του κόσμου ήταν καταλυτική και περιμένουμε σε κάθε παιχνίδι γεμάτο το γήπεδό μας. Δεν είχα παίξει λόγω του τραυματισμού στα προηγούμενα παιχνίδια, στα φιλικά και στο Κύπελλο Ελλάδς. Έχω την εμπειρία για να παίξω κι ευτυχώς δεν με κράτησε πίσω ο τραυματισμός μου» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος γκαρντ του Κολοσσού Ρόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα