Βλέπει φαντάσματα ο Λάκοβιτς!

Ο Σκορπιός βάζει τα πράγματα στη θέση τους, έπειτα από τα προκλητικά ψεύδη του Γιάκα Λάκοβιτς. Αν ο Παναθηναϊκός ευνοήθηκε, τότε πώς γίνεται και εκτέλεσε 18 βολές περισσότερες η Ρεάλ Μαδρίτης;
Εντύπωση προκάλεσε το τιτίβισμα του Γιάκα Λάκοβιτς στο twitter, σύμφωνα με το οποίο ο διαιτητής Σάσα Πουκλ σφύριξε υπέρ του Παναθηναϊκού
στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είδα ακόμη μία φορά το παιχνίδι ΡΕΑΛ -ΠΑΟ. Πιστεύω ότι ο διαιτητής Πουκλ φοράει την πράσινη φανέλα για πολλά χρόνια. Αλήθεια ανησυχώ», έγραψε.

Κάτι που φυσικά όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά όπως φαίνεται ούτε ο ίδιος ο Λάκοβιτς δεν το πίστευε, καθώς αφαίρεσε μετά από λίγη ώρα την ανάρτησή του.

Εμείς απλά παραθέτουμε τους αριθμούς που καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα από τον αγώνα της Παρασκευής. Η Ρεάλ εκτέλεσε περισσότερες από τις διπλάσιες βολές (31 έναντι 13) από τον Παναθηναϊκό, με την διαιτησία να σφυρίζει 29 φάουλ στους «πράσινους» και 21 στην Ρεάλ, θυμίζοντας με τα ποσοστά αυτά τις αξέχαστες κόκκινες διαιτησίες επί Ιωαννίδη στο ΣΕΦ!

Επισημαίνουμε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν έχει σφυρίξει τον Παναθηναϊκό σε κανένα final 4 (1996-2000-2002-2005-2007-2009-2011-2012) σε αντίθεση με τους Λαμόνικα και Αρτεάγκα, οι οποίοι έχουν προκαλέσει με τις ανθελληνικές διαιτησίες τους.

Όσο για τον Γιάκα Λάκοβιτς είναι λογικό όταν ξέρει ότι με υπαιτιότητα δική του έληξε άδοξα η καριέρα του στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό σύλλογο, να βγάζει ένα κόμπλεξ για την απώλεια τίτλων που θα μπορούσε να έχει στην κατοχή του.

Πόσο μάλλον τώρα που ούτε καν υπολογίζεται από τον προπονητή του στην Γαλατασαράι.

Ο Γιάκα Λάκοβιτς αγωνίστηκε από το 2002 μέχρι και το 2006 στο Tριφύλλι χωρίς να πανηγυρίσει ευρωπαϊκή κούπα. Μόλις έφυγε για την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2006, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το τριπλ κράουν, ενώ στα επόμενα 3 χρόνια (2008-2011) η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έφτασε άλλες δύο φορές στην κορυφή της Ευρώπης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα