«Καθάρισε» με άνεση η ΑΕΚ

20:50 6/12/2014 - Πηγή: AEK365

Δεν δυσκολεύτηκε για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της ΑΕΚ. Η Ένωση νίκησε με 3-0 σετ την Ηλιούπολη στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, που βρίσκεται πάνω στην Εθνική Οδό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών.
Τα κορίτσια έδειξαν καλή εικόνα και με χαρακτηριστική ευκολία πήραν αυτό που ήθελαν, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το ματς

Πολύ δυνατό ξεκίνημα πραγματοποίησαν τα κορίτσια, που με χαρακτηριστική

ευκολία βρέθηκαν να προηγούνται με 8-2, εκμεταλλευόμενες το καλό σερβίς και την υποδοχή. Η Ηλιούπολη δεν μπορούσε να αντιδράσει, με την ομάδα του Μανώλη Ρουμελιώτη να κυριαρχεί σε όλα τα στοιχεία και να ανεβάζει σταδιακά τη διαφορά (16-6). Μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ τα κορίτσια έδειξαν να χαλαρώνουν και οι φιλοξενούμενες με ένα σερί κατάφεραν να μειώσουν (19-13, 23-18) και να προσπαθούν να πάρουν κάτι καλό, ωστόσο, τα κορίτσια έφτασαν στο 1-0 σετ (25-21).
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Ηλιούπολη μπήκε με φόρα και θέλησε να κάνει τη ζημιά, αλλά η Ένωση με ένα σερί 4 πόντων βρέθηκαν να προηγείται με (8-5) στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ. Στη συνέχεια με τα καθοριστικά σερβίς της Ιβάνοβα τα κορίτσια φόρτσαραν και πήραν μια διαφορά ασφαλείας που τους έδωσε τη δυνατότητα να κάνουν το 2-0 στα σετ.
Δεν άλλαξε το σκηνικό στη συνέχεια. Οι «κιτρινόμαυρες» διατήρησαν τον ρυθμό που έπρεπε ο κόσμος έδωσε το σύνθημα, ενώ η Ηλιούπολη δεν μπορούσε να αντιδράσει και να απειλήσει την Ένωση. Έτσι, δημιουργήθηκε γρήγορα μια μικρή διαφορά (13-6), που όμως έδωσε στα κορίτσια το 3-0 στα σετ.

Τα σετ: 25-21, 25-17, 25-15.

Keywords
Τυχαία Θέματα