Το έσωσε στο τέλος ο Ατρόμητος

19:18 6/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταύρος Τριτσώνης

Το γκολ-δώρο του Γκορμπούνοφ έδινε μέχρι το 92' στη Κέρκυρα μία σπουδαία νίκη απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Λαζαρίδης

όμως με κεφαλιά στις καθυστερήσεις έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στους Περιστεριώτες.

Η Κέρκυρα είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Δύο φάσεις με τον Καϊκούτ είναι η απόδειξη πως οι νησιώτες μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία είχε ο Χαβίτο στο 3' όταν νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Γκορμπούνοφ.

Η κυριαρχία της Κέρκυρας σταμάτησε εξ αιτίας της καταρρακτώδους βροχής που έπεσε ξαφνικά στο νησί και ανάγκασε τον κ. Τριτσώνη να διακόψει το ματς.

Με την έναρξη του β' μέρους οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή. Στο 50' ο Ναπολεόνι είδε τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ και στο 57' ο Καϊκούτ και πάλι είδε τον Γκορμπούνοφ να του λέει «όχι» σε πλασέ.

Ο πορτιέρο του Ατρομήτου όμως... έκανε ένα δώρο στους νησιώτες λίγα λεπτά αργότερα. Στο 61' ο Γκορμπούνοφ δεν έδιωξε μακριά κι άνοιξε την μπάλα στην προσπάθειά του να απομακρύνει, ο Κόντος όμως τον πρόλαβε και σε κενή εστία με ψιλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-0!

Η ομάδα του Σα Πίντο μετά το 70' ξύπνησε και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Πίεσε και μία κεφαλιά του Λαζαρίδη στο 82' έδειχνε πως θα πάμε σε ένα τελευταίο δεκάλεπτο με πολλά γεμίσματα και σέντρες, το δυνατό σημείο του Ατρομήτου (και) φέτος. Και από ένα κόρνερ ήρθε η ισοφάριση. Ωραία εκτέλεση του κόρνερ από τον Τάτο, ο Λαζαρίδης πηδάει ψηλότερα από όλους και ισοφαρίζει λίγα λεπτά πριν το φινάλε. Αυτό έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Κέρκυρα(Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Γκόμες, Ντιόγκο, Μαραγκός, Ναγιάρ(65' Κρητικός), Ζορμπάς(89' Παρασκευαΐδης), Χαβίτο, Κοντός(64' Μαρκόφσκι), Καϊκούτ

Ατρόμητος(Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Παπάζογλου, Νάστος, Καραμάνος(73' Τάτος), Ούμπιδες(63' Φάμπιο), Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία(73' Μπρίτο), Κοντοές

Keywords
Τυχαία Θέματα