«Καθάρισε» εύκολα η Παλέρμο

23:40 27/10/2011 - Πηγή: AEK365

ΙΤΑΛΙΑ SERIE A'-9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΛΕΤΣΕ: 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: «Ρέντζο Μπαρμπέρα»
Στις νίκες επέστρεψε η Παλέρμο μετά από τρείς αγωνιστικές, αφού επικράτησε με 2-0 της Λέτσε στην αναμέτρηση του «Ρέντζο Μπαρμπέρα» που ολοκλήρωσε την 9η Αγωνιστική στην Ιταλία, ανεβαίνοντας στην 6η θέση με δεκατρείς βαθμούς. Η Παλέρμο απείλησε στο 8' με τον Πινίγια

να σουτάρει άστοχα από την μικρή περιοχή, ενώ στο 15' «άγγιξε» το 1-0 όταν ο Μπαρέτο τροφοδότησε τον Ερνάντες που σούταρε άουτ από το ύψος του πέναλτι. Η Λέτσε απάντησε στο 20' με τον Κορβία να σουτάρει άστοχα από την μικρή περιοχή μετά από πάσα του Τζιακομάτσι, ενώ στο 28' η Παλέρμο πήρε προβάδισμα όταν ο Ίλισιτς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Όντο το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πινίγια, κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι «φλέρταραν» με την ισοφάριση στο 33' όταν ο Πιάτι σέντραρε από τα δεξιά για τον Κουαντράδο, όμως ο Τζόρβας έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του επιθετικού της Λέτσε. Οι «ροσανέρο» έχασαν καλή ευκαιρία για το 2-0 στο 40' όταν ο Πινίγια βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπενάσι αλλά πλάσαρε άστοχα, μετά από την μπαλιά του Μιλιάτσιο. Η Παλέρμο απείλησε στο 51' με τον Ερνάντες να εκτελεί φάουλ και τον Μπενάσι να μπλοκάρει, ενώ στο 58' η Λέτσε «άγγιξε» την ισοφάριση όταν ο Γκροσμίλερ πάσαρε στον Τζιακομάτσι που σούταρε άστοχα από την μικρή περιοχή μόνος απέναντι στον Τζόρβα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά στο 63' όταν ο Κορβία σούταρε από την μικρή περιοχή, μετά από πάσα του Γκροσμίλερ όμως ο Τζόρβας έδιωξε σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» την νίκη στο 77' όταν Μπαρέτο και Μίκολι συνδυάστηκαν και ο δεύτερος τροφοδότησε τον Ερνάντες, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Η Παλέρμο είχε την ευκαιρία και για τρίτο γκολ στο 80', ωστόσο το πλασέ του Μίκολι μετά την μπαλιά του Μπαρέτο έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπενάσι.
ΠΑΛΕΡΜΟ: Τζόρβας, Πισάνο, Σιλβέστρ, Τσέτο, Μπαλσαρέτι, Άκουα (71' Μπακίνοβιτς), Μιλιάτσιο, Ίλισιτς (67' Μίκολι), Μπαρέτο, Ερνάντες, Πινίγια (46' Ζάχαβι).
ΛΕΤΣΕ: Μπενάσι, Όντο, Καροζιέρι, Τόμοβιτς, Μεσμπά, Όμποντο (67' Ολιβέιρα), Πιάτι, Τζιακομάτσι, Γκροσμίλερ (78' Μπερτολάτσι), Κουαντράδο, Κορβία (64' Μουριέλ).

Keywords
Τυχαία Θέματα