Η «deadline» της ΠΑΕ... έληξε!

23:15 27/10/2011 - Πηγή: AEK365

Την 7η Οκτωβρίου η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της ενημέρωνε το τέλος με των διαπραγματεύσεων με την Petit Chateau (άσχετα βέβαια αν αυτή η ιστορία με τους Ρώσους «έπαιζε» έως και πριν λίγες μέρες), ενώ παράλληλα ενημέρωνε:
«Την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2011 πρόκειται να συγκληθεί Γ.Σ. των μετόχων της εταιρίας, με κύριο θέμα την αξιολόγηση και προώθηση της πλέον αξιόπιστης πρότασης που θα εξασφαλίσει το οικονομικό μέλλον της ΠΑΕ και το νέο διοικητικό της σχήμα.
Μέχρι τότε η διοίκηση της ΠΑΕ

απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για υποβολή άλλων αξιόπιστων προτάσεων από φερέγγυους ενδιαφερόμενους, που θα της υποβληθούν εγγράφως έως την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011. Είναι αυτονόητο ότι ανούσιες προτάσεις, οι οποίες θα αποσκοπούν στην αυτοπροβολή και δεν θα εγγυώνται την οικονομική βιωσιμότητα και ανάπτυξη της ομάδας μας είναι εξ ορισμού απορριπτέες».

Η 27η Οκτωβρίου "έφυγε" και δεν υπήρξε καμία ουσιαστική πρόταση προς την ΠΑΕ ΑΕΚ. Στην ουσία η διοίκηση είχε βάλει μία... deadline, η οποία ήταν δύσκολο να τηρηθεί. Και όντος έτσι συμβαίνει. Μπορεί να μην υπήρξε έως τώρα κανένας ενδιαφερόμενος, ωστόσο εννοείται ότι αν υπάρξει και μελλοντικά κάποιος που θέλει να επενδύσει στην ΑΕΚ ή ακόμα καλύτερα να τη βγάλει απο τη διοικητική και μετοχική ανυπαρξία αγοράζοντας την ΠΑΕ, η πρότασή του θα συζητηθεί.

Συν τοις άλλοις η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε ότι η Γ.Σ. θα διεξαχθεί την 1η Νοεμβρίου, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα πάρει αναβολή για τις 15 ή 20 του ίδιου μήνα προκειμένου να παραστεί και ο Νίκος Νοτιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα