Καταστρώνουν το σχέδιο διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές της ΑΕΚ

13:52 10/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η προεργασία του Δημητρή Βιντιάδη για τις συζητήσεις με τους πιστωτές της ΑΕΚ ξεκίνησε... Ο Έλληνας επιχειρηματίας μαζί με το οικονομικό του επιτελείο και πάντα σε συνεργασία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλο και τον οικονομικό διευθυντή Παναγιώτη Βαλασσόπουλο βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία προχωρώντας τον προγραμματισμό τους, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα συζητήσεις με τους πιστωτές. Να ξεπεραστεί δηλαδή και το τελευταίο εμπόδιο

πριν ο Βιντιάδης ανακοινώσει επίσημα ότι μπαίνει στην ΠΑΕ ΑΕΚ, αποκτώντας μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ.

Επειδή ο χρόνος είναι λογικό να πιέζει, οι συζητήσεις της πλευράς Βιντίαδη με τους Δημητρέλο και Βαλασσόπουλο, είναι συνεχείς. Επιθυμία του Βιντιάδη, που θα γίνει πράξη, είναι από τη Δευτέρα (12/11) να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους πιστωτές για να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις μέσα στην εβδομάδα που έρχεται...Η πλευρά Βιντιάδη, για λογαριασμό της ΑΕΚ, θα πάει στις συζητήσεις με τους πιστωτές παίζοντας στη μάχη με δύο ισχυρά... χαρτιά:

Αφενός τη ρευστότητα που υπάρχει στην επενδυτική τους ομάδα και αφετέρου θα επιδιώξει να επωφεληθεί από την ανασφάλεια που επικρατεί γενικά στην Ελλάδα και φέρνει σε πλεονεκτική θέση όσους κινούνται με ρευστό στην αγορά και σε τέτοιου είδους συζητήσεις. Έχοντας ρευστό, μπορείς πλέον να πετύχεις καλύτερους όρους, όντας σε πλεονεκτική θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα