Άργησε και «κόπηκε» ο Πογκμπά

13:02 10/11/2012 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν ο Πολ Πογκμπά πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα της Γιουβέντους αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Αντόνιο Κόντε να τον αφήσει εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Πεσκάρα. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως δυο συνεχόμενες φορές ο Γάλλος επιθετικός άργησε να πάει στην προπόνηση και ο τεχνικός της Γιουβέντους αποφάσισε να τον τιμωρήσει προς γνώση και συμμόρφωση.
Η απόφαση του Κόντε εξόργισε τον εκπρόσωπο του Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος δήλωσε: "Όποιος αποφάσισε να αναρτήσει αυτή την είδηση στην ιστοσελίδα

προφανώς βρίσκεται σε σύγχυση. Ελπίζω ότι δεν ήταν απόφαση του Κόντε, διαφορετικά αυτό σημαίνει ότι δεν είναι σε θέση να ασχοληθεί με τέτοιου είδους καταστάσεις. Ο Πολ είναι πολύ απογοητευμένος με αυτό που συνέβη, τόσο για τις δυο καθυστερημένες προσελεύσεις του στις προπονήσεις, αν και θα μπορούσε να δικαιολογηθεί, και ότι έμεινε εκτός αποστολής. Στην πρώτη καθυστέρηση έλαβε την ενημέρωση για την αλλαγή στην προπόνηση αργά το βράδυ. Στην δεύτερη είχε κάποια ραντεβού που είχε οργανώσει η διοίκηση για εκείνον και έπρεπε να είναι γνωστό αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα