Στον «αέρα» οι παίκτες του Άρη

13:00 11/1/2014 - Πηγή: AEK365

Την Δευτέρα ο Άρης αντιμετωπίζει την Καλλονή και ο Σούλης Παπαδόπουλος όλα δείχνουν πως δεν θα μπορέσει να έχει στην διάθεση του τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και ο λόγος δεν είναι αγωνιστικός.
Συγκεκριμένα, από την στιγμή που το αίτημα της ΠΑΕ Άρης για υπαγωγή στο άρθρο 99 απορρίφθηκε η φορολογική

ενημερότητα που έχει ισχύει ως τις 15 Ιανουαρίου παύει να ισχύει. Αυτό σημαίνει πως τα δελτία των νέων παικτών είναι στον "αέρα".
Το νομικό πλαίσιο που υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ αυστηρό και πλέον μόνο με θαύμα θα μπορέσει η ΠΑΕ να εκδώσει έστω και προσωρινά δελτία προκειμένου οι παίκτες που ήρθαν τον Ιανουάριο να μπορέσουν να παίξουν με την Καλλονή.
Σημερινό δημοσίευμα της SPORTDAY αναφέρει πως υπάρχουν δυο τρόποι για να βγει η ΠΑΕ Άρης από το αδιέξοδο.
Είτε με την καταβολή κάποιου ποσού, κάτι που ωστόσο δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες λόγω της οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα, εκτός κι αν βρεθεί ο άνθρωπος που θα καλύψει το ποσό που απαιτήσει η Εφορία για να εκδώσει ενημερότητα.
Ο άλλος είναι να λάβει εκ νέου η ΠΑΕ από το Πρωτοδικείο προσωρινή διαταγή προστασίας από τους πιστωτές της, μέχρι την εκδίκαση της νέας αίτησης για υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99, η οποία κατατέθηκε χθες. Σε αυτή την περίπτωση η ΦΑΕ θα μπορεί να εκδώσει ενημερότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα