Καραγεωργίου: Βρίσκουμε καλύτερο δρόμο

21:08 11/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Λεβαδειακός κέρδισε 2-0 τον Εργοτέλη με τον Νίκο Καραγεωργίου να κάνει λόγο για μια νίκη πολύ σημαντική από βαθμολογικής και ψυχολογικής άποψης και να σημειώνει πως η ομάδα της Λιβαδειάς βρίσκει σιγά-σιγά καλύτερο δρόμο. Όσο για το ρεκόρ του, 100 νίκες στην Super League, υπογράμμισε πως σημασία έχει η νίκη και όχι το ρεκόρ.
«Σημασία έχει η νίκη και όχι το ρεκόρ μου, είναι μία σημαντική νίκη τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά», είπε χαρακτηριστικά ο Καραγεωργίου.
«Αρχίζουμε σιγά-σιγά να βρίσκουμε καλύτερο δρόμο, δείξαμε καλές αρετές στο παιχνίδι και είναι δίκαιο το αποτέλεσμα», υπογράμμισε και έσπευσε στη συνέχεια να πει και μία καλή κουβέντα για την άλλοτε ομάδα του, τον Εργοτέλη.
«Κερδίσαμε μια πολύ-πολυ καλή ομάδα, η οποία σε όλο το διάστημα είναι σταθερή», υπογράμμισε ο έμπειρος κόουτς που αναφέρθηκε και στην καλή εμφάνιση του Ηλία Κώτσιου. Οπως είπε «ο Κώτσιος είναι ο πρώτος που έπαιξε απο τις μεταγραφές. Είναι ένας καλός και έμας έμπειρος παίκτης που μπορεί να ανταποκριθεί σε ένα τέτοιο επίπεδο. Περιμένουμε και τους άλλους παίκτες που θα έρθουν για να μας βοηθήσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα