Κάρα: Ευχαριστώ για όλα

20:48 23/5/2013 - Πηγή: AEK365

Στην πρώτη του χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Γιώργος Καραγκούνης έγινε από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές στις τάξεις των οπαδών της Φούλαμ. Λίγες ημέρες αφού ολοκληρώθηκε η χρονιά, ο «τυπάρας» είπε το «ευχαριστώ» του στον κόσμο της ομάδας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των «κότατζερς».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 36χρονος μέσος:

«Με κέρδισε πολύ ο κόσμος. Από την ώρα που ήρθα στη Φούλαμ, μου έδειξε πολύ σεβασμό και υποστήριξη. Είναι πολύ ιδιαίτερο να λαμβάνει τέτοιας αντιμετώπισης ένας παίκτης όταν πηγαίνει σε έναν σύλλογο. Είμαι παίκτης που δίνει όλο του το είναι στην ομάδα και

στα παιχνίδια και νομίζω πως αυτό είναι κάτι που εκτίμησε ο κόσμος. Δίνω τα πάντα σε κάθε παιχνίδι. Είναι δύσκολο για έναν παίκτη το να πηγαίνει σε μια νέα χώρα, αλλά είναι κάτι που έχω κάνει αρκετά κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή να νιώθει αποδεκτός, και αυτό είναι κάτι που είχα από τους συμπαίκτες και τον κόσμο από τον πρώτο καιρό. Με έκαναν να νιώσω υπερήφανος. Δίνω το 100% φορώντας τη φανέλα και με αυτόν τον τρόπο θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα