Εκτός ο Χάας

19:54 23/5/2013 - Πηγή: AEK365

Τα πάνω κάτω ήρθαν στη Γερμανία κι ενώ όλοι περίμεναν τον Τόμι Χάας να προχωρά, διεκδικώντας τον τίτλο, ο Γερμανός τους... απογοήτευσε. Η ίωση που ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα αρκετούς τενίστες «χτύπησε» και τον 35χρονο πρωταθλητή, Νο2 του ταμπλό, ο οποίος απέσυρε τη συμμετοχή του από το ματς των προημιτελικών κόντρα στον Γιάρκο Νιέμινεν (Νο6).

Ο Φινλανδός πέρασε ξεκούραστα στην τελική τετράδα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ιγκόρ Σίσλινγκ. Ο Ολλανδός από την πλευρά του νίκησε τον Ζαν

Χάγεκ με 6-3, 6-1. Φαβορί και στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, που έχει χρώμα Αργεντινής, με τον Χουάν Μόνακο, Νο3 του ταμπλό να είναι το Νο1 φαβορί για το εισιτήριο του τελικού.

Ο Αργεντίνος προκρίνεται για δεύτερη φορά φέτος στα ημιτελικά ενός τουρνουά, μετά τη νίκη του με 6-3, 6-4 επί του Τομπίας Κάμκε, που ήταν η 4η σε ισάριθμες αναμετρήσεις, ανεβάζοντας παράλληλα το ρεκόρ του στο χώμα σε 188-104 σε νίκες. Αντίπαλός του στο δρόμο για τον τελικό ο Γκούιντο Πέγια. Εκπληκτική πορεία από τον 23χρονο συμπατριώτη του, ο οποίος έθεσε εκτός και τον Βίκτορ Τρόιτσκι, Νο7 του ταμπλό, με 7-6, 7-5.

Keywords
Τυχαία Θέματα