Απογοήτευση στον ΠΑΟΚ

19:47 23/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τον ΑΓΟΡ, από τη συνέχεια των playoffs της Α1, έφερε -όπως είναι φυσικό- απογοήτευση, ωστόσο ο Σούλης Μαρκόπουλος, μιλώντας στους παίκτες του στα αποδυτήρια δήλωσε περήφανος για την εικόνα που είχαν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Συγχαρητήρια μοίρασε και ο μάνατζερ της ομάδας, Τέλης Ζουρνατσίδης, ενώ τελευταίος πήρε το λόγο ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τους συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο για τη συνεργασία που είχαν.

«Είμαι υπερήφανος για ό,τι

κάναμε αυτή την χρονιά. Για πολλούς από εσάς αυτές ήταν οι πρώτες πραγματικές παραστάσεις σε αυτό το επίπεδο, αλλά το παλέψατε, δουλέψατε σκληρά και προσπαθήσατε. Κάναμε μία πολύ καλή σεζόν στη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς», είπε στους παίκτες του ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο μάνατζερ της ομάδας Τέλης Ζουρνατσίδης: «Κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά και σας αξίζουν συγχαρητήρια για τον τρόπο με τον οποίο δουλέψατε. Σε όλους. Πήραμε μία απόφαση δύσκολη πέρσι το καλοκαίρι, την στηρίξαμε, δεν κάναμε πίσω ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες και πήραμε ένα αποτέλεσμα που ουσιαστικά μας δικαιώνει. Μας δικαιώνει όλους. Θα μπορούσε βεβαίως να είναι και καλύτερο, αλλά αυτό που έγινε το τελευταίο διάστημα δεν μπορεί να σβήσει την μεγάλη προσπάθεια που έγινε όλη την χρονιά. Και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο φτάσαμε ως εδώ, με το καλύτερο ρεκόρ της ομάδας στην κανονική περίοδο τα τελευταία 14 χρόνια. Πρέπει πάνω σε αυτή την προσπάθεια να χτίσουμε και να συνεχίσουμε».

Τελευταίος μίλησε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος: «Αν μάθουμε από αυτή την ήττα και τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε, μόνο κερδισμένοι θα βγούμε. Κι αν όλοι συνεχίσουμε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας όχι μόνο νίκες θα πάρουμε, αλλά και πρωταθλήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα