Κανένα θέμα με Γκουιντολίν και Εθνική

09:34 20/5/2014 - Πηγή: AEK365

Πριν μια εβδομάδα Ιταλός μάνατζερ πρότεινε στην ΕΠΟ τον Φραντσέσκο Γκουιντολίν για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να ξεκαθαρίζουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ιταλό τεχνικό.
Αυτό που έκανε την Ομοσπονδία να μην ασχοληθεί με την περίπτωση του Γκουιντολίν δεν είναι τόσο το συμβόλαιο που έχει με την Ουντινέζε ως το 2017 αλλά το γεγονός πως το κασέ του

φτάνει το 1.3 εκ. ευρώ ακατέβατα και στην ΕΠΟ έκριναν πως οι απαιτήσεις είναι απαγορευτικές για τα ταμεία της και έτσι ο Γκουιντολίν απορρίφθηκε.
Αυτή την στιγμή, το προβάδισμα για να αντικαταστήσουν τον Φερνάντο Σάντος έχουν ο Μάρτιν Γιόλ και ο Μάρκο Ταρντέλι καθώς και οι δυο έχουν έρθει στην Ελλάδα και έχουν συζητήσει με τον Γιώργο Σαρρή. Με τον πρόεδρο της ΕΠΟ συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα και ο Ολλανδός Φαν Ντεν Μπρομ που είναι μια συμφέρουσα λύση, οικονομικά, αλλά χωρίς πλούσιο βιογραφικό.
Στην περίπτωση του Μίκαελ Λάουντρουπ δεν σημειώθηκε εξέλιξη με τον Δανό να ζητά 1.2 εκ. ευρώ και την ΕΠΟ να συζητά μόνο αν οι οικονομικές του απαιτήσεις πέσουν κάτω από το 1 εκατομμύριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα