Ο γιος του Μπέκαμ δουλεύει σε καφετέρια!

08:31 20/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μπορεί αυτή την στιγμή να έχει περιουσία που υπολογίζεται σε πολλά εκατομμύρια αλλά μεγάλωσε με δυσκολίες στα παιδικά του χρόνια και για αυτό το λόγο θέλοντας να μάθει στο γιο του, Μπρούκλιν, την αξία του χρήματος τον συμβούλευσε να βρει δουλειά για να βγάζει το χαρτζιλίκι του.
Έτσι, ο 15χρονος Μπρούκλιν, βρήκε δουλειά σε καφετέρια του Λονδίνου και πληρώνεται με 2 λίρες την ώρα για τις υπηρεσίες του.
«Του μαθαίνουμε την αξία των χρημάτων», δήλωσαν οι γονείς του.
Εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας του, ωστόσο, δεν επιτρέπεται να εργάζεται πάνω από

επτά ώρες την εβδομάδα, επομένως αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο του τα σαββατοκύριακα.
Την απόφασή του χειροκρότησαν οι φανατικοί θαυμαστές της οικογένειας Μπέκαμ, που μέσω των τόπων κοινωνικής δικτύωσης έδωσαν συγχαρητήρια στον μικρό Μπρούκλιν.
Έναν χρόνο πριν, μάλιστα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε μιλήσει για το πόσο σημαντικό είναι οι γονείς να μαθαίνουν στα παιδιά τους τη σημασία της εργασίας: «Προσπαθούμε να τους κάνουμε να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να εργάζεσαι σκληρά. Η σκληρή δουλειά αποτέλεσε κλειδί για τη ζωή τη δική μου και της συζύγου μου. Τώρα όλα στρέφονται γύρω από την οικογένεια, αλλά το να είσαι ένας σκληρά εργαζόμενος είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορείς να περάσεις στα παιδιά σου».

Keywords
Τυχαία Θέματα