Επιμένουν στην Αργεντινή για Σκόκο και Ολυμπιακό

09:03 20/5/2014 - Πηγή: AEK365

Στην Αργεντινή εξακολουθούν να γράφουν για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Νάτσο Σκόκο με την εφημερίδα GOAL NEWS να αναφέρει πως οι Αργεντινοί κάνουν λόγο για συμφωνία της ομάδας του Πειραιά με την Σάντερλαντ για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

Στο δημοσίευμα από την Αργεντινή σημειώνεται πως θα πρέπει και ο Σκόκο να δεχτεί να πάει στον Ολυμπιακό με τον ποδοσφαιριστή να φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή στην Αργεντινή.
Το δημοσίευμα από την Αργεντινή:
Ολυμπιακός δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σκόκο και είναι ένας μεγάλος αντίπαλος της Νιούελς που θέλει επίσης να πάρει τον παίκτη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν στα χέρια τους ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα και αυτό δεν είναι άλλο από την οικονομική τους κατάσταση.
Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να τα έχει βρει ήδη με τη Σάντερλαντ στο οικονομικό, για την απόκτηση του παίκτη ακόμα και με τη μορφή δανεισμού. Οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως η πρόταση που έχει κάνει η ελληνική ομάδα είναι πολύ καλή και ότι η Σάντερλαντ έχει πει το ναι. Το σημείο όμως που ποντάρει η Νιούελς έχει να κάνει με την επιθυμία του Σκόκο να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ο Νάτσο δεν είναι τόσο... ζεστός στο ενδεχόμενο να ξαναπαίξει στην Ελλάδα και προτιμά να γυρίσει στην Αργεντινή. Το μεγάλο όμως πρόβλημα της Νιούελς έχει να κάνει με ο ότι δεν είναι σε θέση να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της Σάντερλαντ, ούτε καν για δανεισμό του παίκτη για μια σεζόν. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πείσει τον Σκόκο να αγωνιστεί και πάλι στην Ελλάδα και τον δελεάζει με ένα πολύ καλό συμβόλαιο, αλλά και με τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το θέμα λοιπόν είναι αν ο Σκόκο θα αποφασίσει να γυρίσει ή θα προτιμήσει μια δεύτερη ευκαιρία στην Ελλάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα