«Κανένα συγχωροχάρτι στον Αθανασιάδη»

16:32 2/10/2012 - Πηγή: AEK365

Την τιμωρία του Κλάους Αθανασιάδη για το μήνυμα στο Twitter το Σάββατο περί "σεξ και βίας" ζητά η ΠΑΕ Άρης όπως ξεκαθάρισε ο Παναγιώτης Στεφανίδης ο οποίος υπογράμμισε πως η ΠΑΕ δεν έκανε καμία καταγγελία στα αρμόδια όργανα για το θέμα.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης "Αθλητικό Metropolis", το μέλος της διοικούσας επιτροπής του Άρη,

τόνισε: "Δεν υπήρξε καταγγελία προς τα αρμόδια όργανα. Εκδώσαμε μια επιστολή μόνο. Θεωρώ απαράδεκτη τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει αυτό το σχόλιο. Τα αποτελέσματα τα είδαμε μέσα στο γήπεδο. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στα όσα έγιναν μετά το 80 και μέσα στη φυσούνα. Το ότι μπορεί οι οπαδοί να είναι ένθερμοι είναι αποδεκτό. Από εκεί και περά ως επίσημοι φορείς δεν είναι δυνατόν να προχωρούμε σε τέτοιες δηλώσεις. Δεν γίνεται να δίνουμε συγχωροχάρτι επειδή είναι νέος".
Όσο για το επεισόδιο στην φυσούνα μεταξύ του Κάκου και του Δώνη δήλωσε: "Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Έτσι μας μεταφέρθηκε. Ανταλλάχτηκαν βαριές εκφράσεις, σπρωξίματα μέχρι και μπουνιές. Αυτά μας είπαν εμάς επάνω. Και άλλα πράγματα μας μεταφέρθηκαν και έχουν ισχύ. Αλλά τι μας ενδιαφέρει εμάς τι έγινε με τον Δώνη και τον Κάκο;".

Keywords
Τυχαία Θέματα