Λουτσέσκου: Μπορούμε να περάσουμε

16:22 2/10/2012 - Πηγή: AEK365

Με την ολοκλήρωση της κλήρωσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ αρκετοί ήταν εκείνοι που δεν έδιναν και πολλή τύχη στην Σαχτάρ Ντόνετσκ μιας και βρέθηκε στον ίδιο όμιλο με Τσέλσι και Γιουβέντους ωστόσο ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ξεκαθάρισε πως η ουκρανική ομάδα μπορεί να αφήσει εκτός ένα από τα δυο φαβορί.

Σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Γιουβέντους στο Τορίνο, ο προπονητής της Σαχτάρ Ντόνετσκ τόνισε: "Πολλοί θεωρούν πως η Σαχτάρ δεν έχει τύχη με αντιπάλους την Τσέλσι και τη Γιουβέντους. Θα το δούμε αυτό. Η δική μου ομάδα είναι έτοιμη να διεκδικήσει τις πιθανότητες

που της αναλογούν. Ξέρω πως μπορούμε να περάσουμε, αφήνοντας έξω μία από τις δύο ομάδες - φαβορί".
Σε ερώτηση ποια από τις Τσέλσι, Γιουβέντους θα αφήσει εκτός η Σαχτάρ, ο Λουτσέσκου απάντησε: "Για μένα η Γιουβέντους, με τα αποτελέσματα της τελευταίας περιόδου και το ρόστερ που έχει, είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Πιστεύω να σας κάλυψα".
Για το παιχνίδι με την Γιουβέντους είπε: "Πολύ δύσκολο. Έδειξα στους παίκτες μου τον αγώνα της Γιουβέντους με τη Ρόμα και τους τόνισα πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παίξουν όπως η ομάδα του Ζέμαν. Γνωρίζουμε, όμως, τα αδύνατα σημεία των Ιταλών και σκοπεύουμε να τους χτυπήσουμε εκεί που πονάνε".

Keywords
Τυχαία Θέματα