«Κανένα ραντεβού με ΠΑΟΚ για Λούκας»

11:53 1/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Λούκας Πέρεθ Μαρτίνεθ είναι βασικός μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ για τον Ιανουάριο ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει κανένα ραντεβού με την πλευρά του ποδοσφαιριστή όπως ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος του ο οποίος υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσει με την Καρπάτι στην οποία ανήκει ο Λούκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ισπανού μεσοεπιθετικού, ο Φερνάντεζ

Λόβελε, στην εφημερίδα "GOAL NEWS"
- Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Λούκας θέλει να φύγει από την Καρπάτι...
«Έχουμε (σ.σ.: Λούκας) έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα. Δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση, καμία τέτοια σκέψη. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να κάνουμε κάτι τέτοιο».
- Δεν έχετε δεχθεί καμία κρούση, έστω και ανεπίσημη από τον ΠΑΟΚ για τον Λούκας;
«Μα δεν έχουμε δικαίωμα να μιλήσουμε από τη στιγμή που υπάρχει συμβόλαιο. Σας το έχω ξαναπεί ίτι αν μια ομάδα θέλει τον Λούκας, θα πρέπει να απευθυνθεί στην ομάδα του πρώτα από όλα».
- Ο Λούκας είναι στην Ισπανία;
«Ναι. Θα επιστρέψουμε στην Ουκρανία την επόμενη εβδομάδα, διότι θα ξεκινήσουν προπονήσεις. Υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος στην Ουκρανία και η ομάδα θα ακολουθήσει μια περίοδο προετοιμασίας».
- Λέγεται ότι υπάρχει ραντεβού ανάμεσα σε εσάς, τον Λούκας, την Καρπάτι και εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ.
«Από εσάς το μαθαίνω. Δεν έχω κανένα ραντεβού».
- Είστε διατεθειμένοι να συζητήσετε μια πρόταση από το ελληνικό πρωτάθλημα για τον Λούκας;
«Μιλάτε πάλι για αυτό το ραντεβού λέτε; Δεν υπάρχει ραντεβού, σας το ξαναλέω. Αλλά αν έρθει πρόταση, όχι σ' εμάς, αλλά στην Καρπάτι, και η ομάδα δεχθεί να συζητήσει, τότε θα συζητήσουμε κι εμείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα