«Στον ΟΣΦΠ ο Ολαϊτάν»

11:11 1/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στον Ολυμπιακό θα καταλήξει, όπως όλα δείχνουν, ο Μάικλ Ολαϊτάν καθώς ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αποκάλυψε πως ο Νιγηριανός επιθετικός είναι πολύ κοντά στην ομάδα του λιμανιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Βέροιας στην εφημερίδα "ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ"
- Στον Ολυμπιακό θα πάει ο παίκτης, όπως όλα δείχνουν...
"Το γνωρίζω επειδή ξέρω ότι ο παίκτης είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό

και τελικά εκεί θα καταλήξει, μπορώ να πω τούτο: Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχασε μια χρυσή ευκαιρία να εντάξει στο δυναμικό του έναν πολύτιμο ποδοσφαιριστή με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Και το λεώ αυτό επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για αυτό το παιδί. Όμοιο ταλέντο στην ηλικία του δεν έχω γνωρίσει άλλο μέχρι στιγμής".
- Το μεγαλύτερο ατού του για εσάς;
"Έχει αυτά που ψάχνουν οι κορυφαίες ομάδες. Δηλαδή είναι ιδιαίτερα ικανός στο χειρισμό της μπάλας, όταν τρέχει με την μπάλα στα πόδια η ταχύτητα του μειώνεται ελάχιστα από το να τρέχει χωρίς την μπάλα! Μπορεί να αλλάζει κατεύθυνση με μεγάλη ευκολία την ώρα που τρέχει με την μπάλα και είναι πολύ ικανός στο ένας εναντίον ενός. Σουτάρει από μέση απόσταση, έχει ομαδικό πνεύμα και παρά την νεαρή ηλικία του, είναι ορθολογιστής".
- Τι χαρακτήρας είναι;
"Επειδή έχω γιο στην ηλικία του, θα πως ότι είναι παιδί στη συμπεριφορά και στο συναίσθημα. Είναι παιδί. Όμως μέσα στο γήπεδο και σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο, είναι σαν ώριμος άντρας".
- Μιλάει αγγλικά;
"Μιλάει αγγλικά, ναι. Με τη... βλαχοεγγλέζικη προφορά βέβαια, αλλά συνεννοείται μια χαρά".

Keywords
Τυχαία Θέματα