Κάνει ντεμπούτο η Κυριακοπούλου

20:34 23/1/2015 - Πηγή: AEK365

Στο Ρουέν της Γαλλίας θα γίνει αύριο το ντεμπούτο της Νικόλ Κυριακοπούλου, σε μια διοργάνωση, όπου αναμένεται να πάρουν μέρος ορισμένες από τις κορυφαίες αθλήτριες του επί κοντώ.

Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη θέλει να ξεκινήσει δυνατά τη σεζόν και να δέιξει από νωρίς, πως θα είναι ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας.

Η έμπειρη άλτρια, που ταξίδεψε στην Γαλλία μαζί με τον

προπονητή της, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2011 Φαμπιάνα Μούρερ (Βραζιλία), την...εξαιρετική φέτος Μαριόν Φιάκ με 4,71 μ., αλλά και την Αντζέλικα Σιντόροβα (Ρωσία) με ατομικό 4,70 μ. και φετινό 4,50 μέτρα. Στην Γαλλία θα αγωνιστεί και η Καταρίνα Μπάουερ (Γερμανία) , που πριν μια εβδομάδα ξεπέρασε τα 4,60 μ., αλλά και η πάντα δυνατή Λίζα Ρίζιχ (Γερμανία).

Η Κυριακοπούλου μετά τη Ρουέν θα αγωνιστεί στο Βαντέ στις 31 του μηνός. Η Κυριακοπούλου είχε 4,72 μ. από πέρυσι, επίδοση που αποτελεί απόλυτο πανελλήνιο ρεκόρ. Δυνατός αγώνας θα γίνει και στο επί κοντώ ανδρών, όπου μεταξύ άλλων μετέχουν οι Ρενό Λαβιλενί, Ραφαέλ Χολζντέπε, Πιοτρ Λίσεκ και Κέβιν Μενάλντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα