«Καλύτεροι στα κρίσιμα σημεία»

23:01 17/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος, όχι μόνο από τη νίκη επί του Περιστερίου αλλά και από τη συνολική εικόνα του ΑΓΟΡ στο φετινό πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Στέργιος Κουφός.

«Πήραμε μια νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Το Περιστέρι είναι μεγάλος αντίπαλος και έχει μεγάλα αποτελέσματα μέχρι τώρα. Δεν φτάνει μόνο η καλή εμφάνιση όπως με ΠΑΟΚ και Καβάλα,

θα πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος αν θες να κερδίζεις τέτοια ματς. Τα παιδιά κατάλαβαν πλήρως την δυσκολία του παιχνιδιού. Ειδικά στα κρίσιμα σημεία που χρειάζεσαι ένα μεγάλο σουτ. Σήμερα το είχαμε με το σουτ του Πέτγουεϊ»

Από την πλευρά του ο προπονητής του Περιστερίου Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε: «Πάντα στη ζωή πρέπει να κοιτάς τι κάνεις εσύ. Ο κόσμος θεωρεί πως η ομάδα δεν είχε την ισοτιμία της στο ματς και το καταλαβαίνω. Εμείς δεν ήμασταν καλοί και κάναμε πολλά λάθη. Ο ΑΓΟΡ σου πιέζει το μυαλό. Μετά τον Ηλυσιακό διαχειριστήκαμε την ήττα μας αλλά τώρα δεν το διαχειριστήκαμε σωστά. Η ομάδα έχει μείνει μόνη της, δεν υπάρχει ούτε ένας να έρθει να μας πει κάτι. Παρέμεινα ψύχραιμος την τελευταία εβδομάδα, αλλά όσα έγιναν μετά το τέλος του ματς θα μας στοιχίσουν. Ακόμα και τα 100 ευρώ είναι σημαντικό ποσό για εμάς. Και αυτό τώρα που θα πάθουμε είναι πολύ σκληρό. Εγώ βλέπω το δάσος και όχι το δέντρο και αυτό που πάθαμε ίσως να διαλύσει την ομάδα. Είμαστε μόνοι μας, δεν υπάρχει ούτε ένας, ούτε ένας να έρθει να μας πει ότι είναι κάποιος εδώ και μας στηρίζει. Εγώ πλήρωσα τους διαιτητές την προηγούμενη εβδομάδα. Ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει και να συμπαρασταθεί γιατί μπροστά μας έχουμε Γολγοθά. Δεν αξίζουν και δεν ταιριάζουν στο Περιστέρι που έχουμε γνωρίσει τέτοιες συμπεριφορές. Οι ξένοι οι δικοί μας δεν έχουν να φάνε. Κοιμήθηκαν τρεις ξένοι σε διθέσιο καναπέ. Μια νίκη, μια ήττα, δεν σε κάνει καλύτερο ή χειρότερο, η ομάδα είναι σε πολύ μεγάλο κίνδυνο και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα