Καίγεται η Βιάννος

10:06 31/7/2012 - Πηγή: AEK365

Οι πυροσβέστες καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά ωστόσο εκείνη μαίνεται για δεύτερη μέρα στην Βιάννο του Ηρακλείου έχοντας ήδη προκαλέσει πολλές καταστροφές.
Χιλιάδες κατεστραμμένα στρέμματα με ελιές, αποτεφρωμένα ζώα, καμένα σπίτια είναι ό,τι αντικρίζει κανείς στην ευρύτερη περιοχή της Βιάννου.
Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες όλη την νύχτα ενώ με το πρώτο φως της μέρας απογειώθηκαν δυο πυροσβεστικά ελικόπτερα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr

στην περιοχή επιχειρούν 25 υδροφόρα οχήματα με 60 άνδρες, 50 άνδρες μέλη πεζοπόρων τμημάτων, μεταξύ αυτών οι 30 άνδρες που έφθασαν από τη Θεσσαλονίκη, και κάτοικοι της περιοχής που συνδράμουν με κάθε μέσο που έχουν στη διάθεσή τους.
Οι διακοπές ρεύματος είναι αλλεπάλληλες, ενώ υπάρχουν προβλήματα και στην ύδρευση. Πάντως, σύμφωνα με το cretalive.gr, οι κάτοικοι της περιοχής πέρασαν τη νύχτα στα σπίτια τους.
Τη Δεύτερα, δυο άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ ένας πυροσβέστης χτύπησε κι επίσης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα