Πρόκριση για να πληρωθούνε

08:52 31/7/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγες μέρες αφότου έγινε γνωστό πως η Μάδεργουελ θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μιλώντας στους παίκτες του εμφανίστηκε απόλυτα ρεαλιστής λέγοντας τους "Προκριθείτε για να πληρωθούμε". Από αυτή την φράση καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικό είναι για τον Πορτογάλο τεχνικό και τους παίκτες του να πάρουν

απόψε στην Σκωτία ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δίνει ελπίδες πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.
Η σημασία της πρόκρισης, σε οικονομικό επίπεδο, είναι τεράστια για τον Παναθηναϊκό καθώς πρόκριση επί της Μάδεργουελ θα του εξασφαλίσει το λιγότερο 6 εκατομμύρια ευρώ λόγω της συμμετοχής του στους ομίλους του Europa League. Σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τα έσοδα τριπλασιαστούν ενώ ενδεχόμενος διπλός αποκλεισμός, όπως πέρσι, θα σημάνει την οικονομική καταστροφή της ομάδας.
Στα αγωνιστικά, ο Φερέιρα έχει καταλήξει στους 11 παίκτες που θα ξεκινήσουν τον αγώνα και το μόνο που μένει να φανεί είναι αν ο Βύντρα θα παίξει ως τρίτο στόπερ ή θα παίξει κανονικά ως δεξί μπακ.
Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ.
Η Μάδεργουελ του Στιούαρτ ΜακΚολ θα παραταχθεί με σύστημα 4-4-2. Πιθανή ενδεκάδα: Ράντολφ, Ράμσντεν, Κάμινς (Χάτσινσον), Χάμελ, Χέιτλι, Χάμφρεϊ, Λέισλι, Λο, Ντέιλι, Χίγκντον, Μέρφι.

Διαιτητής της αναμέτρησης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Μάδεργουελ και τον Παναθηναϊκό θα είναι ο Ολλανδός Φαν Μπέκελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα