Ιταλικό περιοδικό έχει 200 φωτογραφίες της γυμνής Κέιτ

17:23 16/9/2012 - Πηγή: AEK365

Το ιταλικό σκανδαλοθηρικό Chi έχει ανακοινώσει ότι αύριο, Δευτέρα, πρόκειται να δημοσιεύσει ένα αφιέρωμα 26 σελίδων με φωτογραφίες της γυμνόστηθης Κέιτ Μίντλετον. Το περιοδικό πρόκειται να δημοσιεύσει τις επίμαχες φωτογραφίες που έφερε πρώτο στη δημοσιότητα την Παρασκευή το γαλλικό περιοδικό Closer, αλλά και πολλές ακόμα.

Όπως λέει το Chi έχει στη διάθεσή του περίπου 200 φωτογραφίες της γυμνόστηθης Κέιτ, τις περισσότερες από τις οποίες θα δημοσιεύσει αύριο.

«Είναι μια υπόθεση που αξίζει να προβληθεί, γιατί δείχνει την καθημερινή ζωή ενός πολύ διάσημου, νεαρού, μοντέρνου και ερωτευμένου ζευγαριού» δήλωσε ο διευθυντής σύνταξης του ιταλικού περιοδικού Αλφόνσο Σινιορίνι.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μετά τη μήνυση στο Closer ζητά να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και οι υπεύθυνοι του ιταλικού περιοδικού. Όμως, ο Σινιορίνι με μήνυμά του στο twitter λέει ότι ακόμα και η ίδια η βασίλισσα να του τηλεφωνούσε δεν θα τον σταματούσε να εκδόσει τις φωτογραφίες.

Όπως άλλωστε λέει δεν υπάρχει καμία παραβίαση προσωπικού απορρήτου καθώς οι φωτογραφίες τραβήχθηκαν σε δημόσιο χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Chi, όπως και το Closer, ανήκει στον όμιλο Μοndadori, ο οποίος ανήκει κατά 50% πλέον στον όμιλο Fininvest του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα