Προκαλεί ο Ζοσέ

16:02 16/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Πορτογάλος τεχνικός ουσιαστικά «φωτογράφισε» τον Σεϊχη Μανσούρ που θέλει με τα χρήματα το να πάρει τίτλους. «Υπάρχουν κάποια πράγματα που τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν, όπως τρόπαια και ιστορία. Δεν υπάρχει καμία ομάδα στον κόσμο που μπορεί να συγκριθεί με την Ρεάλ», είπε ο Μουρίνιο στην Sun.

Για να καταδείξει την διαφορά, ο Μουρίνιο υπενθύμισε τους τίτλους των Μαδριλένων και τους δικούς του στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Η Σίτι δημιουργήθηκε για να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, αυτός είναι ο στόχος της. Πολλοί κορυφαίοι προπονητές αλλά

και ομάδες ποτέ δεν κατάκτησαν το Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ το έχω πάρει δύο φορές και η Ρεάλ το έχει κατακτήσει εννέα φορές, που είναι αριθμός - ρεκόρ και πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Θεό. Κι αν έρθει ένα τρίτο για μένα και δέκατο για την Ρεάλ θα είναι κάτι καταπληκτικό. Θα το δεχτούμε με χαρά, αλλά δεν έχουμε πίεση για αυτό. Δεν έχουμε την ψύχωση να το κατακτήσουμε».
Ο Μουρίνιο αναφέρθηκε και στην Σίτι. «Δεν μου αρέσει να μιλάω για αντιπάλους ποδοσφαιριστές αλλά δεν έχω πρόβλημα να πω ότι σεβόμαστε τον Κάρλος Τέβες. Ξέρω επίσης τον Μάριο Μπαλοτέλι και τι παίκτης είναι, επειδή ήμασταν για δύο χρόνια μαζί στην Ιντερ, άρα δεν έχει κάτι να μου αποδείξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα