Ή υπογράφουν ή δεν υπογράφουν…

14:32 21/2/2012 - Πηγή: AEK365

Τα αποδυτήρια της ΑΕΚ έχουν... χωριστεί σε τρία μέρη. Κοινή γραμμή όλης της ομάδας δεν θα μπορούσε να υπάρχει διότι κανείς εξ αυτών και κυρίως οι αρχηγοί, δεν ήταν διατεθειμένοι να βγουν μπροστά και να πάρουν την πρωτοβουλία να πείσουν και τους υπόλοιπους. Σήμερα λοιπόν κάποιοι παίκτες υπέγραψαν τους διακανονισμούς, κάποιοι άλλοι αρνήθηκαν και κάποιοι... τρίτοι ζήτησαν λίγο χρόνο μήπως και μπορέσουν να πετύχουν νέους διακανονισμούς, με ευνοϊκότερους όρους για τους ίδιους. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Τα έγγραφα που παραδόθηκαν

από χθες στους παίκτες είναι ίδια με αυτά που έχουν σταλεί από την περασμένη εβδομάδα στην ΟΥΕΦΑ, μαζί με το υπόμνημα της ΑΕΚ.

Ουσιαστικά αυτοί οι διακανονισμοί ήταν... αυθαίρετοι για να κερδίσει χρόνο η ομάδα και να μην τιμωρηθεί με βεβαιότητα. Αν τυχόν αλλάξει κάποιο από αυτά τα έγγραφα, τότε η ΟΥΕΦΑ θα θεωρήσει πως η ΑΕΚ και πάλι την κορόιδεψε, οπότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα. Για αυτό λοιπόν αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν. Οι δύο δρόμοι που υπάρχουν είναι ξεκάθαροι. Ή υπογράφουν οι παίκτες ή δεν υπογράφουν. Οποιαδήποτε πίστωση χρόνου ζητηθεί, ουσιαστικά δεν βγάζει πουθενά.

Keywords
Τυχαία Θέματα