Νορβηγός στην Τούμπα, Σουηδός στο Φάληρο

14:12 21/2/2012 - Πηγή: AEK365

Την Πέμπτη ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αντιμετωπίζουν εντός έδρας Ουντινέζε και Ρούμπιν Καζάν αντίστοιχα με στόχο την πρόκριση στους "16" του Europa League με τις δυο ομάδες να μαθαίνουν σήμερα ποιοι θα είναι οι "άρχοντες" των δυο αναμετρήσεων.

Έτσι λοιπόν, στην Τούμπα το ΠΑΟΚ-Ουντινέζε θα διευθύνει ο Τομ

Χάραλντ Χάγκεν από την Νορβηγία, δάσκαλος στο επάγγελμα ο οποίος δεν έχει υπάρξει διαιτητής σε αγώνα ελληνικού συλλόγου. Φέτος έχει "σφυρίξει" σε δυο παιχνίδια των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ένα παιχνίδι για τα προκριματικά του EURO, ένα παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Europa League και άλλα δυο παιχνίδια στα πλαίσια των προκριματικών του Europa League.

Στο Φάληρο, τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ρούμπιν Καζάν θα διευθύνει ο Σουηδός Στέφαν Γιοχάνεσον, χειριστής κυκλοφορίας στο επάγγελμα, ο οποίος έχει βρεθεί στο δρόμο των ελληνικών ομάδων δυο φορές. Την 1η Οκτωβρίου του 2010 είχε διευθύνει το ματς ΑΕΚ-Μπενφίκα 1-0 για τους ομίλους του Europa League, ενώ στις 16 Σεπτεμβρίου του 2010 διαιτήτευσε το ματς Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ 1-1 για την ίδια διοργάνωση. Φέτος έχει "σφυρίξει" σε δυο παιχνίδια για την φάση των ομίλων του Europa League, σε ένα παιχνίδι για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και σε ένα παιχνίδι στα πλέι οφ του Europa League.

Keywords
Τυχαία Θέματα