Δεν υπάρχει κοινή γραμμή στις υπογραφές

14:02 21/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε και τα μηνύματα από τα αποδυτήρια δεν δείχνουν ευχάριστα. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως οι παίκτες δεν λειτουργούν σαν "ομάδα" στο θέμα των υπογραφών, αλλά ο καθένας κρίνει και πράττει αυτοβούλως. Κάποιοι υπέγραψαν και παρέδωσαν τα έγγραφα που τους έδωσε χθες ο Ανδρέας Δημητρέλος, συμφωνώντας στους νέους όρους αποπληρωμής των πολλών οφειλών. Κάποιοι πάλι προτίμησαν να μην υπογράψουν, αφενός διότι δεν πιστεύουν σε τίποτα πλέον, αφετέρου για να ασκήσουν πίεση στους μετόχους μήπως και δώσουν λύση. Γενικά, υπάρχει

απογοήτευση, τα όρια έχουν ξεπεραστεί (λογικό) εδώ και καιρό και όσο δεν φαίνεται οι μέτοχοι να δείχνουν τη στοιχειώδη... συγκίνηση - ευαισθητοποίηση για τη σωτηρία της ΑΕΚ η καταστροφή όλο και πλησιάζει με τον αποκλεισμό από την Ευρώπη να είναι προ των πυλών.

Οι αρχηγοί δείχνουν πλέον κουρασμένοι και οι ίδιοι. Πόσο ακόμα κι αυτοί εξάλλου θα βάζουν... πλάτη; Πόσο ακόμα να αντέξουν και να μιλούν προσπαθώντας να επηρεάσουν τους συμπαίκτες του που καιρό τώρα άλλα ακούν και τίποτα δεν βλέπουν; Η όλη κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος ήταν εκείνοι που εδώ και δύο χρόνια μαζί με όλους τους συμπαίκτες τους έκαναν τεράστια υπομονή, μιλούσαν στους παίκτες, κρατούσαν μαζί και με τους προπονητές (Χιμένεθ, Κωστένογλου) όρθια την ΑΕΚ. Όμως τώρα τα πράγματα έχουν ξεφύγει και είναι λογικότατο να... νικηθούν από την τριβή του χρόνου, τα ψέματα και τις καταστάσεις. Αφησαν οι μέτοχοι το πράγμα να ξεφύγει με την αδιαφορία τους και η διοίκηση Αδαμίδη με τις πολλές υποσχέσεις που δεν έγιναν ποτέ πράξη.

Ουδείς λοιπόν στα αποδυτήρια μπορεί να επηρεάσει κανέναν, πλέον. Αφού τα γεγονότα δεν... τρέχουν για να έρθει η λύση, οι παίκτες λειτουργούν αυτοβούλως. Ο Ανδρέας Δημητρέλος είναι από τη μία το μεσημέρι στα Σπάτα και ξεκίνησε τη δουλειά. Θα δει ότι ορισμένοι παίκτες υπέγραψαν τα έγγραφα, κάποιοι άλλοι όχι, ενώ υπήρχαν κι άλλοι που δεν θέλουν λίγο χρόνο ακόμα. Τα πράγματα πάντως δείχνουν δυσοίωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα