Η συνάντηση με «Τίγρη» και η ώρα του Μανωλά

09:52 25/1/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL


Τον Λεονάρντο και την παραμονή του στην ΑΕΚ έχει ως κεντρικό θέμα στο ρεπορτάζ της Ένωσης σήμερα η εφημερίδα: "Άμεση ρελάνς της ΑΕΚ στην υπόθεση Λεονάρντο, λίγο πριν ο Βραζιλιάνος ανοίξει την πόρτα του Ολυμπιακού τον έπεισαν να αποσύρει την προσφυγή του και κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει στην Ένωση". Στο σχετικό της ρεπορτάζ η εφημερίδα γράφει: "Ο Σταύρος Αδαμίδης, εν προκειμένω,

σε μία προσπάθεια να κρατήσει τον Λεονάρντο στην Ενωση για να μην εξελιχθεί σε νέο Τζιμπούρ φέρεται να είπε στον ατζέντη του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή ότι κινδυνεύει ακόμη και η σωματική του ακεραιότητα, αν χαθεί ο παίκτης για τους «κιτρινόμαυρους». Φοβόταν, βλέπετε, τις ακραίες αντιδράσεις, αν χρεωνόταν την απώλεια του Λεονάρντο.

Το προεδριλίκι -ειδικά σε μία ομάδα του βεληνεκούς της ΑΕΚ- εξασφαλίζει αναγνωρισιμότητα και λεζάντες, αλλά από την άλλη ελλοχεύει και ο κίνδυνος της «στοχοποίησης» από εξοργισμένους οπαδούς. Φοβωόταν βλέπετε τις ακραίες αντιδράσεις, αν χρεωνόταν την απώλεια του Λεονάρντο. Οι ακραίες αντιδράσεις των οπαδών δεν είναι πρωτόγνωρες στον χώρο του ποδοσφαίρου, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτή η κινδυνολογία να ήταν και κομμάτι τακτικής του Σταύρου Αδαμίδη για να πετύχει τον στόχο του. Δεν τον έπαιρνε άλλωστε, για τσαμπουκά, αφού η ΠΑΕ χρωστάει στον παίκτη".
Σχετικά με το θέμα Μανωλά το GOAL γράφει: "Τη στιγμή που η πλευρά του παίκτη ισχυρίζεται πως δεν έχει πρόταση από την Έβερτον από την ΠΑΕ διαρρέουν ακόμα και τα ποσά της προσφοράς των Άγγλων! Η διοίκηση "καίγεται" να τον δώσει εδώ και τώρα, ενώ "κλωτσάει" ο παίκτης".

SPORTDAY

Το θέμα Μανωλά κυριαρχεί στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ στη σημερινή SportDay τονίζοντας ότι γίνεται "τζόγος" για τον αμυντικό της ΑΕΚ: "Το τριετές συμβόλαιο που προσφέρει η Έβερτον στον Μανωλά με τη συγκατάθεση της Ένωσης", γράφει η εφημερίδα και στο ρεπορτάζ της αναφέρει: "άνθρωποι της Έβερτον ενημέρωσαν την Ένωση για την πρόταση που θα γίνει για την παραχώρηση του Μανωλά. Αυτή περιλαμβάνει 500.000 ευρώ συν άλλα 300.000 ευρώ βάσει των συμμετοχών που θα κάνει ο παίκτης.

Για τον ποδοσφαιριστή, τώρα, οι πληροφορίες που υπάρχουν φέρνουν τα «ζαχαρωτά» να προσφέρουν συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με απολαβές 400.000 για τα δύο πρώτα χρόνια και αυξημένες κατά 200.000 ευρώ το τελευταίο έτος. Σε αυτά θα πρέπει να συμπεριληφθεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό ως μπόνους υπογραφής.

Σχετικά με την ΑΕΚ η πρόταση, που φέρεται έτοιμη να καταθέσει η Έβερτον είναι άκρως ικανοποιητική για τον παίκτη. Καθώς η αγγλική ομάδα μπαίνει στη διαδικασία να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του Έλληνα διεθνούς αμυντικού προκειμένου να τον προσθέσει από τώρα στο ρόστερ της. Κάτι που φυσικά είναι καλό καθώς από την πρώτη του χρόνου ο παίκτης μπορεί να φύγει από την ομάδα, στο τέλος της σεζόν, χωρίς αυτή να πάρει κάτι.

Το μεγάλο ζήτημα όμως για τον παίκτη είναι ότι η πρόταση αυτή και τα όσα γίνονται γνωστά θα κατατεθούν και μέχρι τώρα δεν υπάρχει ούτε ένα επίσημο έγγραφο από την Έβερτον. Μ

Keywords
Τυχαία Θέματα