Σιμάο για άλλα τρία χρόνια

08:57 25/1/2012 - Πηγή: AEK365

Μέσα στις επόμενες δέκα μέρες θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ με τον εκπρόσωπο του, τον Έκτορ Περάλτα, να αποκαλύπτει πως υπάρχει συμφωνία με την ΠΑΕ για παραμονή του Μοζαμβικανού μέσου στους "πράσινους" για άλλα τρία χρόνια.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο Περάλτα αναφερόμενος στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γόντικα, τόνισε: "Συναντηθήκαμε με τον κ. Γόντικα όντως. Έγινε μια

πολύ καλή συζήτηση. Οριστικές εξελίξεις πιστεύω ότι θα έχουμε σε μια εβδομάδα με δέκα μέρες. Το πολύ σε δέκα μέρες θα έρθω και πάλι στην Ελλάδα και πιστεύω ότι θα τελειώσει θετικά το θέμα. Όλα είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού και θα έχουμε σύντομα θετική εξέλιξη και ο παίκτης θα ανανεώσει για άλλα τρία χρόνια".

Όσο για την επιθυμία του ίδιου του Σιμάο, ο εκπρόσωπος του δήλωσε: "Η αξία του αυτή την στιγμή εκτιμάται στα 6 εκ. ευρώ. Αυτό το ξέρουν στο εξωτερικό, που παρακολουθούν τον παίκτη. Έχει επίσημες προτάσεις από δυο ομάδες της Γερμανίας και μια της Ρωσίας, αλλά ο παίκτης μού μετέφερε μετά την χθεσινή συνάντηση με τον κ. Γόντικα την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και στην Ελλάδα. Βρίσκεται πέντε χρόνια στον σύλλογο, έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο, περνάει πολύ ωραία στην χώρα σας, έχει εδώ και την οικογένεια του. Ελπίζω και πιστεύω ότι όλα θα τελειώσουν θετικά, παρά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του".

Στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Super League και στόχος είναι η νίκη που θα φέρει τους "πράσινους" στο +5 από τον Ολυμπιακό. Σε σχέση με τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα παρατάξει την ομάδα με δυο-τρεις αλλαγές. Τερματοφύλακας θα είναι ο Καρνέζης ενώ την αμυντική τετράδα θα την αποτελούν οι Μαρίνος ή Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλος. Στα χαφ θα παίξουν ο Σιμάο με τον Κατσουράνη ή τον Ζέκα, δεξιά στην πτέρυγα θα είναι ο Κουίνσι, αριστερά ο Λέτο και πίσω από τον προωθημένο Τοτσέ θα κινείται ο Κλέιτον. Καπίνο, Βιτόλο, Μαυρίας, Καραγκούνης και Πετρόπουλος συμπληρώνουν την αποστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα