Η «συγγνώμη» του Σιμόες

21:57 1/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Αντρέ Σιμόες αποβλήθηκε στο παιχνίδι της Μορεϊρένσε με την Μπενφίκα την προηγούμενη αγωνιστική. Η κόκκινη κάρτα (για διαμαρτυρία) του στέρησε την συμμετοχή από το ματς της ομάδας του με την Πεναφιέλ την Κυριακή.

Έστω και χωρίς τον Σιμόες, ένα σημαντικό «εργαλείο» για τον προπονητή του, η Μορεϊρένσε επικράτησε με 1-2 .
Ο Πορτογάλος μέσος λοιπόν, με μήνυμά του στο facebook αφού πρώτα συγχαίρει την ομάδα

του για τη σπουδαία νίκη, ζητάει συγνώμη από τους συμπαίκτες του για την αποβολή του και την συμπεριφορά του αργότερα (φωτογραφήθηκε στο γήπεδο της Πόρτο και με το σχόλιο: «Πόρτο και Μορεϊρένσε για πάντα στην καρδιά μου»).

Το σχόλιο που έγραψε ο Σιμόες:

«Πολύ σημαντική νίκη, μεγάλοι πολεμιστές. Παιχνίδι της ψυχής και της αφοσίωσης. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα και να εκμεταλλευτώ τη στιγμή ώστε να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη απ' όλους τα μέλη, τους οπαδούς και τους φίλους της Μορεϊρένσε, ποτέ δεν ήταν πρόθεση μου να προσβάλω κανέναν, πολύ περισσότερο να είμαι απέναντι στο κλαμπ. Ημουν και πάντα θα είμαι με τον Μορεϊρένσε στην καρδιά μου, είναι το κλαμπ μου έδωσε τα πάντα, εδώ εξελίχθηκαν και εδώ έμαθα πολλά. Σε καμία στιγμή δεν σταμάτησα να είμαι επαγγελματίας, πάντα έδινα ό,τι είχα για το κλαμπ και τους συμπαίκτες. Αυτό σκοπεύω να συνεχίσω να κάνω. Θα είμαι πάντα μαζί σας, κάθε φορά πιο κοντά στο στόχο».

Keywords
Τυχαία Θέματα