Χάνει έδαφος η Σέλτικ

17:28 21/9/2014 - Πηγή: AEK365

SCOTTISH PREMIER LEAGUE- 7η Αγωνιστική

Σέλτικ-Μάδεργουελ 1-1
(68' Κόμονς/ 19' Σάτον)

Με μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια, η Σέλτικ απέδειξε και σήμερα πως δεν είναι καλά μένοντας στο 1-1 με τη Μάδεργουελ στο "Σέλτικ Παρκ". Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19ο λεπτό με τον Τζον Σάτον "παγώνοντας" τους πρωταθλητές Σκωτίας που το μόνο που κατάφεραν ήταν να φτάσουν στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κρις Κόμονς στο 68ο λεπτό. Η Σέλτικ προσπάθησε για δεύτερο γκολ, αυτό δεν ήρθε και έτσι βρίσκεται

πέντε βαθμούς πίσω από τη πρωτοπόρο Νταντί Γιουνάιτεντ, έχοντας πάντως παιχνίδι λιγότερο.

Νταντί-Νταντί Γιουνάιτεντ 1-4
(25' Μπιλέιτ, 54' Ντόου, 59' Μόρις, 79' Γουότσον/ 93' Στιούαρτ)

Για άλλη μια φορά η πόλη χωρίστηκε στη μέση για τη μάχη της Νταντί με τη Νταντί Γιουνάιτεντ και σήμερα η Γιουνάιτεντ διέλυσε τη Νταντί μέσα στην έδρα της με 1-4 και ανέβηκε στη κορυφή.
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Γιουνάιτεντ να είναι μπροστά με 0-1 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάριο Μπιλέιτ. Στην επανάληψη, μέσα σε πέντε λεπτά οι φιλοξενούμενοι "καθάρισαν" το παιχνίδι αφού στο 54' ο Ράιαν Ντόου έκανε το 0-2 και στο 59ο λεπτό ο Κάλουμ Μόρις με κεφαλιά έκανε το 0-3. Με κεφαλιά, του Κέιθ Γουότσον, σημειώθηκε και το τέταρτο γκολ της Νταντί Γιουνάιτεντ με τον Γκρεγκ Στιούαρτ να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για τη Νταντί στις καθυστερήσεις.
Στο 127ο ντέρμπι των δυο ομάδων, για το πρωτάθλημα, η Γιουνάιτεντ έβαλε τέλος στο αήττητο έξι αγώνων της Νταντί και σκαρφάλωσε στη πρώτη θέση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα