«Η νίκη ανήκει στον Χατζηνικολάου»

22:22 25/11/2012 - Πηγή: AEK365

Αφού επανέλαβε την επιθυμία του η νίκη του Πλατανιά επί του Παναθηναϊκού να αφιερωθεί στον αδικοχαμένο Ζαχαρία Καραντωνάκη, ο Αγγελος Αναστασιάδης «χάρισε» ιπποτικά το τρίποντο στον Γιάννη Χατζηνικολάου λέγοντας ότι του ανήκει...

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Αναστασιάδης:

«Γνωρίζετε το τρόπο με τον οποίο λειτουργώ, δεν κάνω πολλές δηλώσεις γιατί φιλοσοφία μου περικλείεται στο 'δουλειά και λίγα λόγια'. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ ικανοποιημένοι από τα παιδιά. Μπορείς να

έχεις μια νίκη και να χαίρεσαι αλλά να μην είσαι ικανοποιημένος. Εγώ είμαι, γιατί προσπαθήσαμε να πείσουμε αυτά τα παιδιά να κάνουν αυτό που πρέπει.

Ακόμα και 18-0 να χάνουμε πρέπει να μην φοβόμαστε. Να γίνουν επαγγελματίες να αγαπήσουν τη δουλειά τους και να κάνουν αυτά που τους είπε ο προηγούμενος προπονητής. Τους είπα 'πρέπει να ευχαριστήσετε το προηγούμενο προπονητή σας επειδή τον διώξατε εσείς'».

Για την απώλεια του Καραντωνάκη:

«Ήρθα σε πάρα πολύ άσχημη μέρα στην ομάδα. Χάσαμε ένα παλικαράκι 17 χρονών και είπαμε στα αποδυτήρια ότι πρέπει να παίξουμε και γι αυτό το παιδί. Ενας λόγος παραπάνω να κερδίσουμε γι αυτόν. Όταν γίνεται μια νίκη και η ομάδα έχει και μια καλή παρουσία δεν μπορούμε να μην είμαστε χαρούμενοι.

Πρέπει να πούμε στους παίκτες την αλήθεια. Με αυτή τη συμπεριφορά που είχαν δεν μπορούν να κερδίσουν κανένα. Αν δεν κερδίζουν κανένα πάμε σε ένα ενδεχόμενο που δεν θέλω να συζητώ και να σκέφτομαι. Τα βοήθησε η Παναγιά τα παλικάρια και κατάλαβαν γρήγορα τι πρέπει να κάνουν. Με οδηγό την Παναγιά θα τα καταφέρουμε».

Για τον Γιάννη Χατζηνικολάου:

«Έχουμε δυο θλάσεις και τραβήγματα. Με τον κ. Χατζηνικολάου που μίλησα είχαμε την ίδια γνώμη. Πρέπει να ξαναευχαριστήσω δημόσια τον κύριο Χατζηνικολάου που με βοήθησε πολύ.

Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά. Δεν είμαι καλός προπονητής. Αν το πω αυτό θα βγω στη σύνταξη. Μου έδωσε πολλή βοήθεια και η νίκη αυτή είναι δική του. Δεν ασχολούμαι με τους διαιτητές».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός με το Ρότσα έχει αλλάξει προσωπικότητα και φιλοσοφία. Μπαίνουν μέσα και τα δίνουν όλα. Να τον ευχηθώ τον Παναθηναϊκό καλή επιτυχία στην Ευρώπη και με μια καλή παρουσία μπορεί να περάσει τη Τότεναμ. Μακάρι να μην κάνω λάθος».

Keywords
Τυχαία Θέματα