Η νέα καθημερινότητα του Φαν Ντερ Σαρ

13:27 15/9/2012 - Πηγή: AEK365

Εδώ και 16 μήνες ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα να συνεχίζει την αθλητική ζωή καθώς θεωρεί πως "με αυτό τον τρόπο ο άνθρωπος ηρεμεί καθώς συμμετέχει μόνο το σώμα, το μυαλό και η φύση".
Περιγράφοντας την νέα του καθημερινότητα, ο Ολλανδός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε σε δηλώσεις του: "Ξυπνάω νωρίς κάθε πρωί και κάνω 20 χιλιόμετρα. Μένω δίπλα στην θάλασσα και πηγαίνω μέχρι

το διπλανό χωριό, παίρνω μια αγγλική εφημερίδα και μετά έχει σειρά ο φούρνος. Παίρνω φαγητό και τρώμε πρωινό με την γυναίκα μου στις 10".
Ο Φαν Ντερ Σαρ μίλησε και για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε η σύζυγος του όταν και είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία: "Αυτό που συνέβη στην Αννμαρί, τα Χριστούγεννα του 2009, εν θα το ξεχάσω ποτέ. Το έπαθε στην Ολλανδία, όταν είχα έρθει και εγώ. Εκείνη την περίοδο είχα τραυματιστεί και είχα επιστρέψει εδώ για θεραπεία. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χειρίστηκε άψογα το θέμα, με άφησε να παραμείνω εδώ. Δεν σκέφτηκα ποτέ να αποσυρθώ για αυτό το θέμα, αφού αμέσως έγινε καλύτερα".
Όσο για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση, ο 42χρονος Φαν Ντερ Σαρ αρνήθηκε σημειώνοντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα πηγαίνει θαυμάσια και πως δεν χρειάζεται να κάνει ό,τι και ο Πολ Σκόουλς ο οποίος είχε αποσυρθεί αλλά στα μέσα της περασμένης σεζόν επανήλθε στην δράση με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα