Η φιλία ενός αγοριού με τον ετοιμοθάνατο σκύλο του(VIDEO)

12:53 15/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μια συγκινητική ιστορία φιλίας μεταξύ ενός 11χρονου αγοριού και του καλύτερού του φίλου, το σκυλάκι Μπίνγκο, κάνει το γύρω του ιντερνετ τις τελευταίες μέρες.

Ο 11χρονος Κόουλ Χέιν χρωστάει τη ζωή του σήμερα στον Μπίνγκο. Όταν ο Κόουλ ήταν δυο ετών, οι γιατροί διέγνωσαν σε αυτόν μια σπάνια ασθένεια, η οποία προκαλούσε διακοπή της αναπνοής του με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να πεθάνει από ασφυξία. Τότε, οι γονείς του Κόουλ έφεραν στο σπίτι τον Μπίνγκο, ο οποίος κάθε φορά που ο μικρός πάθαινε κρίση ειδοποιούσε έγκαιρα

τους γονείς του αγοριού.

Τώρα όμως, ήρθε η ώρα του Κόουλ να πάρει το ρόλο του Μπίνγκο.

Ο Μπίνγκο, ένα 14χρονο Τζακ Ράσελ, είναι πλέον σοβαρά άρρωστος και οι κτηνίατροι είπαν στην οικογένεια πως του απομένουν μονάχα λίγες εβδομάδες ζωής.

Ο Κόουλ αποφάσισε να μην το βάλει κάτω και να κάνει τις τελευταίες μέρες του Μπίνγκο τις πιο ευτυχισμένες της ζωής του! Έτσι, έφτιαξε μια λίστα με όλα όσα πρέπει να κάνουν οι δυο τους μαζί μέχρι το τέλος.

«Ήμουν στην κουζίνα και νόμιζα πως ο γιος μου έπαιζε, περνώντας από το δωμάτιο του τον άκουσα να μιλάει με το τον Μπίνγκο. Κοντοστάθηκα και τότε έμαθα για τη λίστα του και όλα εκείνα που ήθελε να ζήσουν μαζί, πριν φύγει από τη ζωή», λέει η μητέρα του Κόουλ.

Ο Κόουλ ανήρτησε τη λίστα «Lick it List» στο Facebook. Η λίστα μεταξύ άλλων περιελάμβανε και τη... δοκιμή λιχουδιών απ' όλο τον κόσμο. Έτσι στο σπίτι τους άρχισαν να καταφτάνουν δέματα από ανθρώπους ακόμα και από την Αυστραλία και την Κίνα για χάρη του Μπίνγκο.

Μερικά απ'όσα περιλαμβάνει η λίστα:

-Λιχουδιές σκυλιών απ'όλο τον κόσμο, ώστε ο Μπίνγκο να γευτεί τον κόσμο

-Μια τελευταία βολτα στο τετράγωνο

-Μια τελευταία επίσκεψη στο Ruckers για να παίξουμε βίντεο-γκέιμς

-Μια τελευταία φωτογραφία του Κόουλ και του Μπίνγκο

Keywords
Τυχαία Θέματα