Η μεγάλη στιγμή της Ελλάδας

12:22 15/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει την Ισπανία στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, την Κυριακή 15 Ιουλίου στις 21:30 στο Lilleküla Stadium του Ταλίν. Οι νεαροί διεθνείς με ανεβασμένη ψυχολογία από τον «άθλο» τους εναντίον των Άγγλων και χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών θα τεθούν αντιμέτωποι με την κάτοχο του τροπαίου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Τσάνας, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Στέφανο Καπίνο εξαιτίας της άδικης αποβολής του στον ημιτελικό. Αντιθέτως, επανέρχεται ο Χάρης Μαυρίας που δεν ήταν στην ελληνική αποστολή στο ματς με

την Αγγλία λόγω καρτών. Όμως, λόγω της συμμετοχής του τερματοφύλακα Παναγιώτη Τσιντώτα, εκτός αποστολής θα τεθεί ο Βασίλης Μπούζας. Διαιτητής του τελικού ορίστηκε από την UEFA ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι (ήταν διαιτητής στον αγώνα Εσθονία-Ελλάδα 1-4).

Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν στην φάση των ομίλων, με τους «φούριας ρόχας» να επικρατούν 2-1 χάρη στα γκολ των Χεσέ Ροντρίγκες (30΄) και Οσέντε (40΄) σε ένα καλό γι΄ αυτούς πρώτο μέρος. Η ελληνική ομάδα μείωσε με τον Δημήτρη Διαμαντάκο στο 66΄, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει παρά τη σαφή υπεροχή της στο δεύτερο ημίχρονο.

Keywords
Τυχαία Θέματα